Herman Flodkvists väg 8

Herman Flodkvists väg 8

Slutpris

3 650 000 kr


Ultuna— Uppsala

Herman Flodkvists väg 8


Slutpris
3 650 000 kr

Ultuna— Uppsala

Hus med stort renoveringsbehov i drömläge!

På Herman Flodkvists Väg 8 finns nu chansen att utforma hemmet ni alltid velat bo i! Detta friliggande hus är beläget i eftertraktat läge och har potential för att skapa drömboendet. Här behöver renoveras, vilket innebär möjlighet att skapa något helt nytt och unikt från grunden och därmed påverka materialval, utrustning och mycket mer!

Huset står på en stor och praktisk hörntomt med fruktträd och en vacker häck som skyddar mot insyn.

Entréplanets planlösning består idag av en mindre hall, kök, vardagsrum, två sovrum och ett litet duschrum. En idé med detta plan skulle kunna vara att öppna upp köket mot ett av sovrummen och skapa en härlig tillsammansyta med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Möjlighet finns då att skapa ett nytt sovrum vägg i vägg med det befintliga. På hela entrévåningen ligger även ett trägolv i original som skulle kunna slipas (om det är möjligt) och få nytt liv igen för den som uppskattar den äldre charmen!

I källarplanet hittar man en praktisk gillestuga, förvaringsutrymmen, pannrum och badrum med badkar. En gillestuga har många användningsområden som går att anpassa efter de egna behoven, vad sägs om ett stort lekrum, ett biorum för filmfantasten eller varför inte skapa ett helt eget krypin till tonåringen?

Husets uppvärmning är fjärrvärme och kommunalt anslutet vatten och avlopp via samfällighet. Möjlighet att kunna beställa fiber via IP-Only.

I Ultuna är det lätt att trivas och läget på Herman Flodkvists väg är briljant. Ultuna ligger sex kilometer söder om Uppsala centrum. För motionären, där cykeln det populäraste transportmedlet, tar det ungefär 20-25 minuter från centrala delarna av Uppsala. I området finns busshållplats (där linje 4 tar dig till centrum). Här bor du naturnära med bland annat SLU och Friskis & Svettis på väldigt nära avstånd. I Sunnersta finns en livsmedelsaffär och pizzeria. I området finns flera förskolor och skolor med Ekuddenskolan som närmsta F-3-skola, närmsta förskola är Vintergatans förskola och vidare finns Sunnerstaskolan med elever i årskurs F-5. Nära inpå knuten finns fina grönområden - perfekt för dig som vill bo centralt och naturnära!


Boarea/biarea
66/63 kvm
Driftkostnad
37 314 kr/år
Tomtarea
901 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Herman Flodkvists väg såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Herman Flodkvists väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.