Sök Meny
Såld

Uppsala - Stenhagen / Herrhagsvägen 193

Välkommen till denna luftiga och ljusa 2:a, byggd 2016 och belägen i attraktiv HSB-förening, ett stenkast från Stenhagens väl utbyggda centrum.
Lägenheten har genomgående ekparkett, vita väggar och en härligt rymd tack vare 2,7 meter i takhöjd. Bostaden är i så gott som nyskick då den färdigställdes i maj 2016 och har använts mycket sparsamt sedan dess.
Bostaden består av en rymlig hall med väl tilltagen klädkammare/förråd med skjutdörrar och ett luftigt badrum med grått klinkergolv, vitkaklade väggar, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt förvaringsskåp. Vidare finns ett stort sovrum med bra garderobsförvaring, ett modernt kök med vit skåpinredning, komplett maskinell utrustning, bra arbetsytor och stor matplats för ca 6 personer i öppen planlösning mot luftigt vardagsrum.

Sponsrade länkar
Uppsala / Stenhagen
Herrhagsvägen 193
Slutpris: 1 675 000 kr
Boarea: 55 kvm
Avgift: 2 813 kr/mån
Driftkostnad: 270 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-18
Mikael Ljungberg Ansvarig mäklare
Mikael Ljungberg
Mäklarhuset Uppsala
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Herrhagsvägen