Herrhagsvägen 193 / Stenhagen / Uppsala

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 813 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Herrhagsvägen såldes av oss 2017-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Herrhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna luftiga och ljusa 2:a, byggd 2016 och belägen i attraktiv HSB-förening, ett stenkast från Stenhagens väl utbyggda centrum.
Lägenheten har genomgående ekparkett, vita väggar och en härligt rymd tack vare 2,7 meter i takhöjd. Bostaden är i så gott som nyskick då den färdigställdes i maj 2016 och har använts mycket sparsamt sedan dess.
Bostaden består av en rymlig hall med väl tilltagen klädkammare/förråd med skjutdörrar och ett luftigt badrum med grått klinkergolv, vitkaklade väggar, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt förvaringsskåp. Vidare finns ett stort sovrum med bra garderobsförvaring, ett modernt kök med vit skåpinredning, komplett maskinell utrustning, bra arbetsytor och stor matplats för ca 6 personer i öppen planlösning mot luftigt vardagsrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration