Sök Meny
Såld

Uppsala - Fålhagen / Hjalmar Brantingsgatan 27

3,5:a i populära Fålhagen med öppen spis och balkong

Välkommen till en ljus och mycket hemtrevlig 3,5:a i attraktivt gavelläge. Här erbjuds vackra burspråk, en fungerande öppen spis och balkong i söderläge.

Planlösningen fördelar sig på ett inbjudande vardagsrum med öppen spis och en hall med bra förvaringsutrymmen. Vidare erbjuds två sovrum med utgång till balkong från det större sovrummet, ett fräscht badrum samt ett ljust och tilltalande kök med matplats.

Attraktivt läge med gångavstånd till City, Centralstationen och Vaksala torg. I närheten finns även gym, restauranger, Willys samt affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag.

Som medlem har man tillgång till den trivsamma och lummiga innergården med gemensamma trädgårdsmöbler och lekplatser. I föreningen finns även tvättstuga, cykelrum, barnvagnsförråd och hobbyrum.

Till lägenheten hör två förråd och en ny medlem har goda möjligheter till bilplats. I månadsavgiften ingår: värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP telefoni. Välmående förening utan några planerade avgiftshöjningar. .

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Fålhagen
Hjalmar Brantingsgatan 27
Slutpris: 3 400 000 kr
Boarea: 73,8 kvm
Avgift: 3 770 kr/mån
Driftkostnad: 511 kr/mån
Rum: 3,5 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-11-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Hjalmar Brantingsgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!