Hjalmar Brantingsgatan 27 / Fålhagen / Uppsala

3,5:a i populära Fålhagen med öppen spis och balkong

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
73,8 kvm
Avgift
3 770 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjalmar Brantingsgatan såldes av oss 2016-11-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hjalmar Brantingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och mycket hemtrevlig 3,5:a i attraktivt gavelläge. Här erbjuds vackra burspråk, en fungerande öppen spis och balkong i söderläge.

Planlösningen fördelar sig på ett inbjudande vardagsrum med öppen spis och en hall med bra förvaringsutrymmen. Vidare erbjuds två sovrum med utgång till balkong från det större sovrummet, ett fräscht badrum samt ett ljust och tilltalande kök med matplats.

Attraktivt läge med gångavstånd till City, Centralstationen och Vaksala torg. I närheten finns även gym, restauranger, Willys samt affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag.

Som medlem har man tillgång till den trivsamma och lummiga innergården med gemensamma trädgårdsmöbler och lekplatser. I föreningen finns även tvättstuga, cykelrum, barnvagnsförråd och hobbyrum.

Till lägenheten hör två förråd och en ny medlem har goda möjligheter till bilplats. I månadsavgiften ingår: värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP telefoni. Välmående förening utan några planerade avgiftshöjningar. .

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration