Hjalmar Brantingsgatan 10 A / Fålhagen / Uppsala

Välplanerad 1:a i Fålhagen med optimalt student- och pendlarläge

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
19,5 kvm
Avgift
1 530 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjalmar Brantingsgatan såldes av oss 2017-09-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hjalmar Brantingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till välplanerad 1:a med sovloft och en hemtrevlig öppen planlösning. Funktionellt och välutrustat kök med en inbjudande serveringsdel mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuds ett fräscht stamrenoverat badrum.

Här bor ni i ett utmärkt läge med gångavstånd till universitet, City, Centralstationen och Vaksala torg. I närheten finns även gym, restauranger, Willys samt affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag.

Till lägenheten hör två förråd. Som medlem har man tillgång till den trivsamma och lummiga innergården med gemensamma trädgårdsmöbler. Inom föreningen finns det en relaxavdelning med bastu och dusch, en festlokal som går att hyra, tvättstuga med moderna maskiner och ett cykelrum.

I månadsavgiften ingår; värme, kabel-tv, varm- och kallvatten. Välmående förening utan några planerade avgiftshöjningar.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration