Hökvägen 1

Hökvägen 1

Slutpris

5 700 000 kr


Bergsbrunna— Uppsala

Hökvägen 1


Slutpris
5 700 000 kr

Bergsbrunna— Uppsala

Unikt och mycket stort

Denna villa är något extra med sin genomtänkta utformning och planlösning samt sin storlek på hela 247 m² boarea + 182 m² biarea (= 429 m²). Läget är fantastiskt bra med endast 100 m till Uppsävjaskolan (F-5) och 300 m till Uppsävja förskola.

Att detta hus är något utöver de vanliga känns redan i den stora och luftiga entrén som är belägen på halvplanet mellan övervåning och källare. Det ljusa marmorgolvet i kombination i kombination med ljusinsläppet från takfönstret, den fria utsikten mot den grönskande baksidan och den breda ektrappan gör ett riktigt bra första intryck. Husets interiöra utformning känns väldigt modern och före sin tid med bl.a. extra stor takhöjd, funktionalitet och ljusinsläpp.

Det övre planet har ett stort kök med stor matsalsdel i vinkel med utgång till den soliga altanen och ett mycket stort vardagsrum. I ena änden finns två sovrum och ett stort badrum, i den andra änden finns en del som är lämplig för barn-/ungdoms- eller uthyrningsdel med två sovrum, ett allrum och ett stort badrum.
Källarplanet rymmer en stort allrum med braskamin och flera stora källarfönster som ger en reducerad källarkänsla. Här finns även ett gästrum, en wc, en bastu med omklädningsrum och dusch. Källarplanet har mycket goda funktionsytor med ett klädvårdsrum, en tvättstuga, två förråd, en matkällare och ett pannrum.
Huset är lämpligt för egenföretagaren som har behov av ett hemmakontor med representativ kundmottagning. Längst in vid entrén ligger ett fint kontor med fönster mot baksidan, en hall och en wc. Stort dubbelgarage med direkt ingång till bostaden.

Detta är ett mycket centralt boende i flera avseenden. Närheten till Uppsävjaskolan och Uppsävja förskola, båda utan att behöva korsa någon trafikerad väg. Det finns många och täta bussförbindelser till centrum att välja på och resan tar mindre än en kvart. På cykel når man centrum på mindre än en halvtimme. Infarten till city från detta håll torde vara den snabbaste jämfört med andra villastadsdelar. Handelsområdet i Boländerna/IKEA nås på några minuter liksom påfarten till motorvägen. ICA Supermarket ligger på 600 m promenadavstånd. De omgivande naturområdena är till stor glädje för både barn och vuxna. Drygt 200 m bort ligger Linnés gamla gård, här finns djurhagar och mer att se och uppleva. Lunsenskogen som är ett av de största skogsområdena i Uppsalas närhet har en förgrening som sträcker sig ända fram till Hökvägen. Vårdsätraviken når man med bilen på 10 minuter.


Boarea/biarea
ca 247/182 kvm
Driftkostnad
73 000 kr/år
Tomtarea
1 266 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2018-05-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Hökvägen såldes av oss 2018-05-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hökvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.