Sök Meny
Såld

Uppsala - Sävja / Hollandsresan 80

Gavelkedjehus med garage

Fint 2-plans kedjehus i gavelläge om ca 108 m² med ett vidbyggt garage om ca 23 m² och uppfart för ytterligare en bil. Huset har ett vackert renoverat kök, vardagsrum med braskamin, tre sovrum, två badrum, och tvättstuga med groventré. Från vardagsrummet finns utgång till rymlig inglasad altan med kvällssol. Från altanen nås även ett stort insynsskyddat altandäck längs husgaveln och baksidan som angränsar mot lekpark och allmänning. På framsidan utanför kök och entré finns uteplats med sol hela dagen, omgärdad av staket och belyst stenmur.

Sävja har ett mycket strategiskt läge ur en rad aspekter. Centrala Uppsala nås snabbt med både bil (10 min), buss (15 min) och cykel (20 min). En välsorterad ICA-butik ligger 800 m bort och hela handelsområdet i Boländerna ligger endast 5 min bilväg bort. Smidig och snabb påfartsväg till E4:an. Inom en radie av 400 m från ligger tre förskolor, inom 600 m ligger tre skolor. Området gränsar direkt till den vidsträckta Lunsenskogen med möjlighet till långa vandringar och rekreation.

Sponsrade länkar
Uppsala / Sävja
Hollandsresan 80
Slutpris: 3 450 000 kr
Boarea/biarea: 108/23 kvm
Driftkostnad: 38 724 kr/år
Tomtarea: 245 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-04-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Hollandsresan