Hollandsresan 80 / Sävja / Uppsala

Gavelkedjehus med garage

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea/biarea
108/23 kvm
Driftkostnad
38 724 kr/år
Tomtarea
245 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-04-27
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Hollandsresan såldes av oss 2017-04-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hollandsresan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sävja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint 2-plans kedjehus i gavelläge om ca 108 m² med ett vidbyggt garage om ca 23 m² och uppfart för ytterligare en bil. Huset har ett vackert renoverat kök, vardagsrum med braskamin, tre sovrum, två badrum, och tvättstuga med groventré. Från vardagsrummet finns utgång till rymlig inglasad altan med kvällssol. Från altanen nås även ett stort insynsskyddat altandäck längs husgaveln och baksidan som angränsar mot lekpark och allmänning. På framsidan utanför kök och entré finns uteplats med sol hela dagen, omgärdad av staket och belyst stenmur.

Sävja har ett mycket strategiskt läge ur en rad aspekter. Centrala Uppsala nås snabbt med både bil (10 min), buss (15 min) och cykel (20 min). En välsorterad ICA-butik ligger 800 m bort och hela handelsområdet i Boländerna ligger endast 5 min bilväg bort. Smidig och snabb påfartsväg till E4:an. Inom en radie av 400 m från ligger tre förskolor, inom 600 m ligger tre skolor. Området gränsar direkt till den vidsträckta Lunsenskogen med möjlighet till långa vandringar och rekreation.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn