Hollandsresan 80

Hollandsresan 80

Slutpris

3 450 000 kr


Sävja— Uppsala

Hollandsresan 80


Slutpris
3 450 000 kr

Sävja— Uppsala

Gavelkedjehus med garage

Fint 2-plans kedjehus i gavelläge om ca 108 m² med ett vidbyggt garage om ca 23 m² och uppfart för ytterligare en bil. Huset har ett vackert renoverat kök, vardagsrum med braskamin, tre sovrum, två badrum, och tvättstuga med groventré. Från vardagsrummet finns utgång till rymlig inglasad altan med kvällssol. Från altanen nås även ett stort insynsskyddat altandäck längs husgaveln och baksidan som angränsar mot lekpark och allmänning. På framsidan utanför kök och entré finns uteplats med sol hela dagen, omgärdad av staket och belyst stenmur.

Sävja har ett mycket strategiskt läge ur en rad aspekter. Centrala Uppsala nås snabbt med både bil (10 min), buss (15 min) och cykel (20 min). En välsorterad ICA-butik ligger 800 m bort och hela handelsområdet i Boländerna ligger endast 5 min bilväg bort. Smidig och snabb påfartsväg till E4:an. Inom en radie av 400 m från ligger tre förskolor, inom 600 m ligger tre skolor. Området gränsar direkt till den vidsträckta Lunsenskogen med möjlighet till långa vandringar och rekreation.


Boarea/biarea
108/23 kvm
Driftkostnad
38 724 kr/år
Tomtarea
245 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-04-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.