Idrottsgatan 8

Idrottsgatan 8

Slutpris

1 975 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Idrottsgatan 8


Slutpris
1 975 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

BALKONG MED EFTERMIDDAGS- OCH KVÄLLSSOL

I Svartbäcken, endast ett stenkast från Fyrishov, finner ni denna rymliga 2:a med balkong i västerläge där ni avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Bostaden får genomgående gott ljusinsläpp och har fönster i två väderstreck. Fräscht kök med gott om utrymme för matbord samt maskinell utrustning som består av diskmaskin, spishäll, fläktkåpa, kyl/frys samt integrerad ugn. Rymligt sovrum med integrerade garderober med skjutdörrar. Helkaklat badrum som gjordes om i samband med föreningens stamrenovering år 2003. Till bostaden disponeras ett vindsförråd om ca 6 kvm samt ett källarförråd om ca 4 kvm. I källaren finns även barnvagns/cykelförråd.

Brf Sigge består av två byggnader som innefattar 33 lägenheter varav en upplåts som hyresrätt. Föreningen innehar även 15 p-platser samt 4 garage med separat kö. Föreningen planerar ingen avgiftsförändring, har drygt 1 300 000 kr i kassan och belåningsgrad som ligger på en bra nivå om ca 3 530 kr/kvm.

Ett stenkast från porten ligger Fyrishov och i närheten finns exempelvis mataffär och restauranger. Svartbäcken är ett populärt och lugnt område med gång- och cykelavstånd till City, Resecentrum samt flera universitetsinstitutioner.

Välkommen hem!


Boarea
58 kvm
Avgift
3 368 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.