Industrigatan 19 / Kungsängen/Industristaden / Uppsala

Nybyggd 2:a på en av Uppsalas finaste adresser intill å-rummet

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
2 567 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2017-02-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Industrigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen/Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS - MÖJLIGHET TILL SNABBT AVSLUT!

I mycket attraktivt och centralt läge på Östra Ågatan alldeles intill det fina å-rummet ligger denna nybyggda 2:a med balkong.

Lägenheten har både ett modernt uttryck och hemtrevlig atmosfär med genomgående ljus färgsättning. Den fina hallen med praktisk förvaring öppnar upp mot det ljusa och stora vardagsrummet som ger plats åt både matgrupp och större soffa samt tv-möbel. Från vardagsrummet har ni utgång till den stora balkongen om 9 kvm. Sovrummet är ljust och har bra förvaring i klädkammare. Badrummet har komfortvärme i golv och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. För mer detaljerad inredningsbeskrivning se bifogad fil "Inredningsval lgh 1207"

I Kungsängen/Industristaden bor ni granne med Fyrisån och dess rekreationsområden samt har bekvämt promenadavstånd till centrum och dess breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Utmärkt pendlarläge med några minuters promenad till resecentrum.

Möjlighet att tillträda i april/maj 2017.

Vänligen ring ansvarig mäklare för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration