Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Uppsala / Kungsängen/Industristaden
Industrigatan 19
Accepterat pris: Kalkyl 2 695 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 53 kvm
Avgift: 2 567 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 6 (Hiss finns)

Uppsala - Kungsängen/Industristaden / Industrigatan 19

Nybyggd 2:a på en av Uppsalas finaste adresser intill å-rummet

ACCEPTERAT PRIS - MÖJLIGHET TILL SNABBT AVSLUT! I mycket attraktivt och centralt läge på Östra Ågatan alldeles intill det fina å-rummet ligger denna nybyggda 2:a med balkong. Lägenheten har både ett modernt uttryck och hemtrevlig atmosfär med genomgående ljus färgsättning. Den fina hallen med praktisk förvaring öppnar upp mot det ljusa och stora vardagsrummet som ger plats åt både matgrupp och större soffa samt tv-möbel. Från vardagsrummet har ni utgång till den stora balkongen om 9 kvm. Sovrummet är ljust och har bra förvaring i klädkammare. Badrummet har komfortvärme i golv och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. För mer detaljerad inredningsbeskrivning se bifogad fil "Inredningsval lgh 1207" I Kungsängen/Industristaden bor ni granne med Fyrisån och dess rekreationsområden samt har bekvämt promenadavstånd till centrum och dess breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Utmärkt pendlarläge med några minuters promenad till resecentrum. Möjlighet att tillträda i april/maj 2017. Vänligen ring ansvarig mäklare för mer information!


Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Köket är inrett med rostfria vitvaror såsom kyl/frys, högskåp med ugn, mikrovågsugn. Vidare är köket utrustat med induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Skåp och luckor från Vedum och vitvaror från Siemens. Rejäl arbetsyta ovan kaklade väggar. Ekparkettgolv och målade vita väggar. Vardagsrummet har plats för såväl soffgrupp som matbord. Härligt ljus till hela rummet strömmar in från fönsterparti. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen om 9 kvm. Väggarna i vardagsrummet är vitmålade och det är ekparkettgolv, 3-stav. Väggförstärkning för TV. Ljust och modernt badrum med komfortvärme i golvet. Klinker på golv 147*147 mm, svart med mörkgrå fog. Kakel på väggar 250*400 mm liggande, vita med ljusgrå fog. Utrustat med WC, frostad duschhörna, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare (Siemens), ovan bänkskiva i laminat och skåp. Ljust sovrum om 10 kvm med klädkammare. Ekparkettgolv och målade vita väggar. Trevlig välkomnande entréhall med bra förvaring på hatthylla och i skjutdörrsgarderob. Här finns även ett städskåp. Klinker och ekparkett på golv och vita väggar. Säkerhetsdörr med tittöga och mekanisk ringklocka. Tröskeln är handikappanpassad. * För mer detaljerad inredningsbeskrivning se bifogad fil "Inredningsval lgh 1207"
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  53 kvm
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme, Mekaniks till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning.
 • Hisskommentar
  Hiss från markplan
TV- och Internetanslutning
 • Lägenheten är utrustad med en mediacentral för telefon, data och digital-TV, s k Triple-play. Fastigheten är ansluten med fiberkabel. Grundutbud ingår i månadsavgiften.
Ekonomi
 • Avgift
  2 567 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,012144
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår värme, internet och kabel-TV. Individuell mätning av kall-respektive varmvatten samt el.
Föreningen
 • Benämning
  Riksbyggens Brf Åsikten 2.
 • Allmänt
  Riksbyggen Brf Åsikten 2 består av 70 bostadsrättslägenheter.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  I föreningen finns 2 st cykelkällare, 2 soprum med källsorteringssystem och även 2 rullstolsförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.