Industrigatan 13 / Kungsängen/Årummet / Uppsala

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
4 507 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2017-10-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Industrigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen/Årummet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här ges tillfälle att köpa en av de absolut bäst placerade bostäderna i Uppsala alldeles intill Fyrisån och med vidsträckt utsikt mot Slottet, Domkyrkan, Studenternas och ned mot Årummet.
Lägenheten om 102 kvm och 3 rum och kök med hög kvalitet på inredning och detaljer, ligger högst upp, våning 6/6 i gaveln vid Östra Ågatan 95. Genomgående breda ekplanksgolv, och vitmålade väggar. Vardagsrum om 28 kvm med stora fönster och utgång till en helt fantastisk inglasad vinkelbalkong om 23 kvm och med helt insynsskyddat läge och med kanske en av de vackraste utsikterna i Uppsala. Intill vardagsrum finns sovrum om 9 kvm med stora fönster i två väderstreck. Stort "masterbedroom" om 14 kvm med utgång till balkong med förmiddagssol. Från det stora sovrummet ingång till "dressingroom" om ca 5 kvm med gott om plats för klädförvaring. Kök om 18 kvm med vit skåpinredning med accenter i svart, delvis inbyggda köksmaskiner och i rostfritt, vinkyl, vitt fasat kakel ovanför arbetsbänkar i svart granit, matplats intill vinkelfönster och även här med vacker utsikt. 2 helkaklade duschrum i grått och vitt, det ena med tvättmaskin och torktumlare, infällda spotlights i tak samt utgång till den stora vinkelbalkongen. Intill det stora duschrummet finns delvis inglasad bastu med fönster.

En våning helt i sitt eget slag, för dig med krav på kvalitet och läge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration