Industrigatan 13

Industrigatan 13

Slutpris

3 850 000 kr


Kungsängen Industristaden— Uppsala

Industrigatan 13


Slutpris
3 850 000 kr

Kungsängen Industristaden— Uppsala

Stor balkong i sydvästligt läge invid Fyrisån

Välkommen till denna centralt belägna gavel-3:a om hela 94 kvm med stor inglasad balkong i sydvästligt läge där vacker utsikt mot Fyrisån samt kvällssol avnjuts. Bostaden ligger insynsskyddat på husets gavel och har fönster i tre väderstreck med obruten åutsikt och vy mot slottet och domkyrkan. Master bedroom har klädkammare/walk-in-closet och stort en-suite badrum med dubbla handfat, dusch, badkar, tvättmaskin samt torktumlare. Exklusivt Vedum-kök med gott om utrymme för matbord och maskinell utrustning som t.ex. består av vinkyl, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt blandare i mässing. I anslutning till hallen finns garderober med skjutdörrar samt ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. Till bostaden hör ett källarförråd om ca 5-7 kvm och lägenheten nås med hiss från markplan.

Byggnaden stod klar under andra kvartalet 2017 och består av totalt 48 bostadsrätter, 2 hyreslokaler samt 27 garageplatser. I nuläget planeras ingen avgiftshöjning och föreningen har under första året budgeterat för amortering om ca 850 000 kr.

Industristaden/Kungsängen är ett av Uppsalas mest populära områden till följd av det fördelaktiga pendlarläget samt närheten till både centrum och naturen. Inom 5-10 minuters promenad nås allt från de mysiga naturstråken längs Fyrisån och stadsträdgården till Akademiska sjukhuset, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas Stadskärna har att erbjuda.

Välkommen hem!


Boarea
94 kvm
Avgift
4 112 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-05-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.