Industrigatan 35

Industrigatan 35

Slutpris

3 900 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Industrigatan 35


Slutpris
3 900 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Rymlig lägenhet med stor uteplats!

Välkommen till Industrigatan 35 och denna rymliga lägenhet! Här har du naturen runt knuten med fina promenadstråk längst Fyrisån och i stadsskogen. Bostaden består av tre sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning till kök samt ett stort badrum och en WC. Bostaden är upplåten som 3 rok men nyttjas som 4 rum och kök. Lägenheten har genomgående fina ytskikt såsom ekparkettgolv och ljust målade väggar. Badrummet är helkaklat och har egen tvättmaskin och torktumlare för högsta komfort.

Lägenhetens öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum ger en naturligt social yta där ni lätt kan umgås oavsett om du lagar mat, sitter vid matbordet eller ser en bra match på tv! I vardagsrummet möblerar ni enkelt med en större soffa och invid köket får ni plats med ett matbord för 6-8 personer. Köket är modernt och tidlöst inrett med vita skåpluckor från Vedum med detaljer som rostfria vitvaror och mörkare bänkskiva. Sovrummen är belägen mot innergården och från master bedroom når ni den ljuvliga uteplatsen och föreningens grönskande innegård som erbjuder både lekplats och grillningsmöjligheter. Uteplatsen har plats för både större sittgrupp samt matbord för 6-8 personer.

Gillar du att bjuda in till stora middagar och fest? Inga problem, i gemensamhetslokalen på den grönskande innergården finns ett orangeri för fester och gemenskap!

Flytta till populära och centralt belägna Kungsängen och får nära till allt! Här bor du ett stenkast från Fyrisåns å-rum med trevliga promenadstråk som leder in till city där du finner shopping, restauranger, caféer och gym m.m. Är du idrottsintresserad finns vid Studenternas IP möjlighet att både titta på och utöva bland annat fotboll, bandy och friidrott. I närområdet finner du även livsmedelsbutiker, gym, frisörsalong och restaurang samt ett café.
Söker du ett gott pendlarläge har du hittat rätt, här bor du med närhet till både Resecentrum och påfart till E4:an. Kort och gott ett boende med närhet till allt man kan tänkas önska!


Boarea
94 kvm
Avgift
4 485 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-06-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2023-06-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Industrigatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.