Johannesbäcksgatan 82c / Salabacke / Uppsala

5 rok om 101 kvm på vån. 2 av 3 med balkong mot innergården. Stabil förening med god ekonomi!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
101 kvm
Avgift
4 498 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johannesbäcksgatan såldes av oss 2016-10-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Johannesbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till 5 rok i Salabacke! Bostadens generösa 101 kvm är fördelade på hall, kök, vardagsrum, 4 separata sovrum, badrum, gäst-wc, klädkammare samt balkong mot innergården i soligt läge. Stambytt fastighet där badrum är renoverat i samband med detta 04/05.

Här välkomnar en stor, barnvänlig innergård med grönytor, buskar, träd, grillplats i bersån mm. Bo med bekvämt gångavstånd till Gränby Centrum samt Årsta centrum med ICA-butik och annan service. I närmaste kvarteren finns även minilivs och pizzeria. Läget erbjuder närhet till påfart till E4. Flera förskolor finns i närområdet!

Populär förening i Salabacke med fastighet från 1962, här finns gemensamhetsutrymmen som tvättstugor, cykelrum, pingisrum samt soprum för sopsortering. Välkomna att besöka någon av våra visningar!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration