Jumkil 9 / Jumkil / Uppsala

Villa i ostört läge med gaveltomt i Jumkil!

Slutpris
2 395 000 kr
Boarea/biarea
100/80 kvm
Driftkostnad
41 912 kr/år
Totalareal
1 504 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-12-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Jumkil såldes av oss 2016-12-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Jumkil

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jumkil är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa i Jumkil med goda kommunikationer till Uppsala. I ett välkomnande läge med gaveltomt på lugn gata ligger detta fina 50-talshus som genomgått flera betydande renoveringar under de senaste åren. Huset är nydränerat 2011.

I entréplan finner ni en ordentlig HALL med avhängningsmöjligheter samt förvaring av ytterkläder. Till höger leder hallen in till ett ljust och trevligt VARDAGSRUM med stora fönster i två väderstreck som ger ett vackert ljusinsläpp. Braskamin finns. Vardagsrummet ansluter till ett generöst MATRUM alt. SOVRUM.
Genom hallen från entrén finns till vänster en GÄST-WC, vidare rakt fram i hallen ansluter KÖKET som har ny inredning från 2016. Ordentligt och fräscht kök med utrymme för matplats för ca. 4-6 personer. Köket är utrustat med : Kyl/Frys, spis, fläkt, diskmaskin samt micro.

En trappa upp möter ett stort SOVRUM alt. ALLRUM som inretts 2011. I källarplan finns en totalrenoverad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt grovkök. Intill tvättstugan ett fint och nyrenoverat badrum med jacuzzi. Vidare finns två bra SOVRUM i källaren, goda förvaringsutrymmen genom två separata förråd. Egen ingång/entré till båda sovrummen finns.

Uppvuxen trädgårdstomt om ca. 1500 kvm med grusad parkering samt plattsatt gång fram till huset. Blomsterrabatter, buskar samt fruktträd samt stora grönytor. Plattsatt uteplats på tomten med utrymme för utemöbler. Till Uppsala tar ni er smidigt med bil som tar ca. 20 min. eller med bussen som går var 30:e minut och tar ca. 25 min. I området finns förskoleverksamhet. Skola upp till åk. 5 planeras.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration