Sök Meny
Såld

Uppsala - Jumkil / Jumkil 9

Villa i ostört läge med gaveltomt i Jumkil!

Villa i Jumkil med goda kommunikationer till Uppsala. I ett välkomnande läge med gaveltomt på lugn gata ligger detta fina 50-talshus som genomgått flera betydande renoveringar under de senaste åren. Huset är nydränerat 2011. I entréplan finner ni en ordentlig HALL med avhängningsmöjligheter samt förvaring av ytterkläder. Till höger leder hallen in till ett ljust och trevligt VARDAGSRUM med stora fönster i två väderstreck som ger ett vackert ljusinsläpp. Braskamin finns. Vardagsrummet ansluter till ett generöst MATRUM alt. SOVRUM. Genom hallen från entrén finns till vänster en GÄST-WC, vidare rakt fram i hallen ansluter KÖKET som har ny inredning från 2016. Ordentligt och fräscht kök med utrymme för matplats för ca. 4-6 personer. Köket är utrustat med : Kyl/Frys, spis, fläkt, diskmaskin samt micro. En trappa upp möter ett stort SOVRUM alt. ALLRUM som inretts 2011. I källarplan finns en totalrenoverad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt grovkök. Intill tvättstugan ett fint och nyrenoverat badrum med jacuzzi. Vidare finns två bra SOVRUM i källaren, goda förvaringsutrymmen genom två separata förråd. Egen ingång/entré till båda sovrummen finns. Uppvuxen trädgårdstomt om ca. 1500 kvm med grusad parkering samt plattsatt gång fram till huset. Blomsterrabatter, buskar samt fruktträd samt stora grönytor. Plattsatt uteplats på tomten med utrymme för utemöbler. Till Uppsala tar ni er smidigt med bil som tar ca. 20 min. eller med bussen som går var 30:e minut och tar ca. 25 min. I området finns förskoleverksamhet. Skola upp till åk. 5 planeras.

Uppsala / Jumkil
Jumkil 9
Slutpris: 2 395 000 kr
Boarea/biarea: 100/80 kvm
Driftkostnad: 41 912 kr/år
Rum: 6 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-12-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Jumkil
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.