Jumkil 9

Jumkil 9

Slutpris

2 395 000 kr


Jumkil— Uppsala

Jumkil 9


Slutpris
2 395 000 kr

Jumkil— Uppsala

Villa i ostört läge med gaveltomt i Jumkil!

Villa i Jumkil med goda kommunikationer till Uppsala. I ett välkomnande läge med gaveltomt på lugn gata ligger detta fina 50-talshus som genomgått flera betydande renoveringar under de senaste åren. Huset är nydränerat 2011.

I entréplan finner ni en ordentlig HALL med avhängningsmöjligheter samt förvaring av ytterkläder. Till höger leder hallen in till ett ljust och trevligt VARDAGSRUM med stora fönster i två väderstreck som ger ett vackert ljusinsläpp. Braskamin finns. Vardagsrummet ansluter till ett generöst MATRUM alt. SOVRUM.
Genom hallen från entrén finns till vänster en GÄST-WC, vidare rakt fram i hallen ansluter KÖKET som har ny inredning från 2016. Ordentligt och fräscht kök med utrymme för matplats för ca. 4-6 personer. Köket är utrustat med : Kyl/Frys, spis, fläkt, diskmaskin samt micro.

En trappa upp möter ett stort SOVRUM alt. ALLRUM som inretts 2011. I källarplan finns en totalrenoverad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt grovkök. Intill tvättstugan ett fint och nyrenoverat badrum med jacuzzi. Vidare finns två bra SOVRUM i källaren, goda förvaringsutrymmen genom två separata förråd. Egen ingång/entré till båda sovrummen finns.

Uppvuxen trädgårdstomt om ca. 1500 kvm med grusad parkering samt plattsatt gång fram till huset. Blomsterrabatter, buskar samt fruktträd samt stora grönytor. Plattsatt uteplats på tomten med utrymme för utemöbler. Till Uppsala tar ni er smidigt med bil som tar ca. 20 min. eller med bussen som går var 30:e minut och tar ca. 25 min. I området finns förskoleverksamhet. Skola upp till åk. 5 planeras.


Boarea/biarea
100/80 kvm
Driftkostnad
41 912 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-12-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.