Jumkilsgatan 7B

Jumkilsgatan 7B

Slutpris

3 800 000 kr


Luthagen— Uppsala

Jumkilsgatan 7B


Slutpris
3 800 000 kr

Luthagen— Uppsala

Denna underbara lägenhet är belägen i den anrika industribyggnaden "Kapplasse" som uppfördes för AB Uppsala Kappfabrik år 1924 i klassicistisk 1920-talsstil. Då huset har klassats som särskilt värdefull bebyggelse har den gula huslängan i vilken lägenheten ligger bevarats för att bibehålla känslan av förra seklets stadsmiljö. Att huset ligger i ett kommunalt kulturmiljöområde gör sig påmint genom den lummiga miljön och de smala gatorna med lugn trafik.

Kombinationen av den fullständigt ombyggda insidan med tidstypiska detaljer såsom hög takhöjd och stora, spröjsade fönster och den vackra, k-märkta exteriören gör denna 3:a till en unik lägenhet i ett av Uppsalas vackraste bostadshus. Bostadens läge i hjärtat av Luthagen är kanske Uppsalas bästa med tanke på närheten till kultur- och shoppingutbudet i stadskärnan såväl som närheten till parker (ex. Vindhems-, Tegnér- och Vasaparken), motionsanläggningar, promenadstråk och natur (ex. Stabbyområdet).


Boarea
75 kvm
Avgift
3 868 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-11-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Jumkilsgatan såldes av oss 2016-11-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Jumkilsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.