Jumkilsgatan 14a

Jumkilsgatan 14a

Slutpris

4 500 000 kr


Luthagen— Uppsala

Jumkilsgatan 14a


Slutpris
4 500 000 kr

Luthagen— Uppsala

Elegant gavelfyra med låg avgift

Välkommen till denna representativa gavelvåning med ett exceptionellt burspråk. Denna våning har en låg avgift för sin storlek samt är belägen i Brf. Floran som är en av Luthagens ekonomiskt starkaste bostadsrättsföreningar. Bostaden har ett mycket genomgående exklusivt utförande med smakfulla renoveringar och genomtänkta materialtillval. Vidare har denna våning en balkong i ett exemplariskt solläge mot sydväst som dessutom vetter in mot ett lugnt läge. Planlösningen är mycket representativ och passar utmärkt till sociala tillställningar samtidigt som den är flexibel och för den som önskar kan man göra ytterligare sovrum (Se planlösning). I lägenheten finns det en mycket komfortabel golvvärme samt att det finns två källarförråd som är anvisade bostadsrätten.

Bostadsrättsföreningen Floran är mycket välskött och har en mycket ekonomiskt stark ställning. I föreningen finns det 51 bostadsrätter samt en lokal där lägenhetsstorleken varierar mellan 2-6:or. Trots föreningens låga månadsavgifter har de dessutom en belåningsgrad om endast 417 kr lån/m² (2018 årsredovisning) vilket är en oerhört låg nivå för en bostadsrättsförening och ska ses som en trygghet för framtiden.

På eftertraktade Jumkilsgatan bor du i Luthagens fridfulla kvarter där du är omgiven av vacker arkitektur och är närmaste granne med områdets vackra villakvarter. I närområdet finnar du flera matbutiker såsom Coop, ICA Mimmi Ekholms plats eller Nelins samt Luthagens breda utbud av lummiga parkmiljöer. Om du önskar ta dig in till stadens kärna kan du göra det med en promenad eller kortare cykeltur. För den som pendlar har ni frekvent busskommunikation från Börjegatan eller Luthagsesplanaden.

Välkommen hem!


Boarea
122.4 kvm
Avgift
4 710 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.