Jumkilsgatan 7 A

Jumkilsgatan 7 A

Slutpris

4 500 000 kr


Luthagen— Uppsala

Jumkilsgatan 7 A


Slutpris
4 500 000 kr

Luthagen— Uppsala

Stor 3:a med högt i tak och stor uteplats i anrika Kapplasse!

Denna underbara lägenhet är belägen i den anrika industribyggnaden "Kapplasse". Byggnaden uppfördes 2008 i klassicistisk 1920-talsstil och har i övrigt de bekvämligheter som nyare fastigheter har såsom hiss från markplan och stora våtutrymmen. Kombinationen av den fullständigt moderna standarden i kombination med hög takhöjd, stora spröjsade fönster och en vacker k-märkt exteriör gör denna 3:a till en unik lägenhet i ett av Uppsalas vackraste bostadshus.

Lägenheten har ett stort kök med en trivsam köksö som ger en naturlig avgränsning till matplatsen som går att göra om till ett tredje sovrum för den som har behov. Köket har tack vare den höga takhöjden gott om förvaring i skåp och lådor och bänkskivan är i påkostad sten. Från köket nås även den stora uteplatsen genom vackra helglasade pardörrar och här kan ni se fram emot att njuta av många sommardagar i goda vänners lag. Vardagsrummet är väl tilltaget och här går det utmärkt att möblera med en soffgrupp för den stora familjen. Sovrummen har många garderober som ger er bra förvaring för era kläder och accessoarer och båda får ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren. Vidare finner ni ett generöst tilltaget badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Brf Kapplasse består av 27 lägenheter. I föreningen finns en gemensam tvättstuga och cykelförråd. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd.

Huset har klassats som särskilt värdefull bebyggelser och har återuppbyggts i samma stil som ursprungshuset för att bibehålla känslan av förra seklets stadsmiljö. Att huset ligger i ett kommunalt kulturmiljöområde gör sig påmint genom den lummiga miljön och de smala gatorna med lugn trafik. Bostadens läge i hjärtat av Luthagen är kanske Uppsalas bästa med tanke på närheten till kultur- och shoppingutbudet i stadskärnan såväl som närheten till parker (ex. Vindhems-, Tegnér- och Vasaparken), motionsanläggningar, promenadstråk och natur (ex. Stabbyområdet).

Varmt välkommen på visning!


Boarea
96 kvm
Avgift
6 239 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-02-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Jumkilsgatan såldes av oss 2023-02-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Jumkilsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Edvin Nicholls

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.