Karin Boyegatan 4 H

Karin Boyegatan 4 H

Slutpris

1 925 000 kr


Löten— Uppsala

Karin Boyegatan 4 H


Slutpris
1 925 000 kr

Löten— Uppsala

Välplanerad 3:a med oändliga möjligheter!

Välkommen till denna trerumslägenhet med radhuskänsla, väl genomtänkt planlösning samt stor och lummig uteplats. Ett utmärkt boende för den som söker en lugn vardag med närhet till naturen och stora möjligheter att sätta sin egen prägel på boendet!

På Karin Boyegatan, intill von Bahrska häcken, finner ni lägenheten vars 84 m² fördelar sig på en hall med plats för avhängning, ett rymligt vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matplats samt ett arbetskök i original med gott om förvaring och trevlig utsikt över bostadsrättsföreningens välskötta gård. Vidare erbjuder lägenheten ett väl tilltaget sovrum med utrymme för dubbelsäng, ett helkaklat badrum med dusch samt ytterligare ett sovrum med angränsande wc som med enkelhet kan utnyttjas som uthyrningsdel. Från vardagsrummet sker utgång till en stor och lummig uteplats med utsikt mot von Bahrska häcken. Till bostadsrätten hör även ett separat förråd.

I bostadsrättens månadsavgift om 4.873 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-TV från ComHem, bredband från Bredbandsbolaget samt IP-telefoniabonnemang. Som medlem i HSB Brf 50 Dagerman erbjuds ni även tillgång till tvättstuga med självdoserande tvättmaskiner, cykelförråd, barnvagnsutrymme, hobbyrum, bastu, samlingslokal samt motionsrum.

I Löten bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. Ett stenkast från bostaden finner ni von Bahrska häcken med trevliga promenadstråk och på gång-och cykelavstånd nås Rödbospåret där ni kan träna på löpsteget. Vid Heidenstams Torg finner ni ett gott serviceutbud i form av matbutik, postombud, gym och kyrka. Här finns även förskola samt skola för åk. F-9. Med UL:s busslinje 2 tar ni er smidigt till bland annat Vaksala Torg och Stora Torget. För den som pendlar med bil finns E4:ans påfart inom bra avstånd.

Välkommen hem!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 873 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Karin Boyegatan såldes av oss 2017-11-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karin Boyegatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.