Karin Boyegatan 8E

Karin Boyegatan 8E

Slutpris

2 400 000 kr


Löten— Uppsala

Karin Boyegatan 8E


Slutpris
2 400 000 kr

Löten— Uppsala

Rymlig 3:a med omgjord planlösning!

Välkommen upp till våning två och denna trevliga genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck. Här välkomnas ni in via loftgång och vidare in i hallen som leder er direkt till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök där plats finns för umgänge och samvaro. Intill köket, som är modernt ljusgrått med detaljer i trä och rostfritt, finns plats för ett rymligt matsalsbord och i vardagsrumsdelen har ni plats för en stor soffgrupp när vänner och familj samlas. Från vardagsrummet når ni balkongen som enkelt möbleras med både sittgrupp och caféset för sommarens alla härliga dagar. Bostaden bjuder även på två väl tilltagna sovrum samt ett badrum med dusch, tvättmaskin och gott om förvaring. Dessutom finns ett tillbyggt rum i mitten av lägenheten vilket yppar sig utmärkt som kontor eller som en stor lyxig klädkammare. Denna lägenhet är det alltså bara att flytta in och trivas i!

Grönskande HSB Brf 50 Dageman är en stor och populär förening med med totalt 248 bostadsrätter, 114 garage samt 212 st p-platser med motorvärmare. Föreningen har en låg låneskuld och har haft en stabil månadsavgift i flera år. I föreningen finns flera bekvämligheter, såsom bastu, gym, tennisbana, pingis- och biljardrum, tvättstugor och hobbyrum. I området finns flera fina lekplatser. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, TV basutbud, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg!

Här bor ni med närhet till bland annat Heidenstamstorg, ICA, apotek och restaurang. Det finns även förskolor och skolor i närheten. Det är ett bekvämt avstånd till Gränby Köpstad som erbjuder service och shopping. På ca. 15 minuter med cykel nås city och centralstationen via fina cykelvägar alternativt med stadsbussen som avgår med täta mellanrum. Friluftsområdet Röbo ligger i närheten och erbjuder upplysta motionsspår samt fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar.

Välkommen på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 734 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Karin Boyegatan såldes av oss 2022-05-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karin Boyegatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.