Karlsrogatan 78 B / Eriksberg / Uppsala / Nyproduktion

Välkommen på plats och se hur Karlsrogatan 78 tar form, söndag 6 maj kl 11-12!

Karlsrogatan 78 - Friköpta radhus
Slutpris
6 500 000 kr
Boarea
152 kvm
Driftkostnad
27 906 kr/år
Rum
6 rum
Såld
2018-06-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Karlsrogatan såldes av oss 2018-06-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karlsrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Missa inte chansen att komma på visning i ett av de åtta radhusen som är under uppbyggnad på Karlsrogatan 78! Söndagen 6 maj mellan kl 11.00-12.00 bjuder vi in till öppen stomvisning med lättare tilltugg och dryck, varmt välkomna!

------------------------------

Här har du möjligheten att bo nytt och representativt med promenad- eller cykelavstånd till Uppsalas centrala utbud av caféer, restauranger, kultur, butiker och arbetsplatser. Direkt utanför dörren startar också promenaden, löprundan eller cykelturen ut i vacker natur. Välj på öppet landskap eller vacker skog. Till Bergaskolan, en av Uppsala populäraste F-6-skolor ritad av Gunnar Leche, cyklar du på tre minuter genom Kungsgärdets villaområde. Cyklar du till tåget för att komma till jobbet når du kontoret i Stockholms city på cirka en timme, dörr till dörr. Till Arlanda flygplats tar det 17 minuter med tåg från resecentrum. När du väljer att vara hemma bor du i ett vackert och nybyggt stadsradhus där tid finns att bara njuta av ditt boende. Middagar med nära vänner vid matplatsen med ca 7 m i takhöjd eller grillning med familjen på baksidans lugna uteplats. Det gäller bara att inte missa chansen.

I denna nyproduktion ingår det pantbrev om 4 500 000 kronor till ät värde av 90 000 kronor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration