Karlsrogatan 86 A / Sommarro / Uppsala

Kvadratsmart och ljus etta med naturnära och lugnt läge

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
19 kvm
Avgift
891 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsrogatan såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karlsrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA IN EN VISNING.

Välkommen till denna enrummare om 19 kvadratmeter i trevliga och lummiga Sommarro. Här hittar du en kvadratsmart, ljus och charmig lägenhet med vackra golv och stora fönster. Dessutom erbjuder bostaden smarta förvaringslösningar och fräscha ytskikt.

Gustafsgården är en trevlig och välskött förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga och cykelrum. I månadsavgiften om 891 kronor ingår värme och vatten.

Här i Sommarro är det lätt att trivas, läget på Karlsrogatan är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Stadsskogen på bekvämt avstånd. Västertorg ligger en trevlig promenad bort och i området finns restauranger, vackra promenadstråk och bra kommunikationer – perfekt för dig som studerar eller letar efter ditt första boende och dig som älskar närhet till naturen!

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Sommarro

Sommarro är i mångt och mycket så idylliskt som namnet antyder. Det är ett lagom stort bostadsrättsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Här bor man mycket centralt men har samtidigt natur och grönska tätt inpå sig i alla riktningar.

Kommunikation

Det är enkelt att resa kollektivt med stadsbussarna, linjerna 2, 7 och 12 trafikerar bl a busshållplatsen ”Sommarro”. För den cykelburne finns mycket fina cykelvägar som leder in till centrum.

Fritid och friluftsliv

I Sommarro bor ni nära till grönområden såsom Stadsskogen och Hågadalens naturreservat som erbjuder både motionsslingor, elljusspår och friluftsliv. Här finns även Ekebydalen nära inpå med kolonilotter, dammar och fin natur.

Service

Sommarro erbjuder några restauranger, bl a omtyckta Yukikos Sushi och ytterligare närservice finner ni vid Västertorg med matbutiker, vårdcentral, apotek, folktandvård, frisör, bibliotek och bank.

Skola och omsorg

En närliggande förskola är Gluntens montessori som även har skola i årskurserna F-6. Flertalet förskolor finns även i intilliggande Eriksberg. Hågadalens skola med (årskurs F-6) ligger också i närheten liksom Bergaskolan (årskurs F-6).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.