Karlsrogatan 86D

Karlsrogatan 86D

Slutpris

1 500 000 kr


Sommarro— Uppsala

Karlsrogatan 86D


Slutpris
1 500 000 kr

Sommarro— Uppsala

Compact living när den är som bäst i förening med mycket låg avgift!

Letar du efter den första egna lägenheten, den perfekta studentlägenheten eller är du i behov av en övernattningslägenhet? Här på Karlsrogatan 86 D finns nu möjlighet att köpa en extremt yteffektiv 1:a om 19 m² där man utnyttjat alla kvadratmetrar till max! Här bor ni i en vacker del av Uppsala med Stadsskogen runt hörnet i lummiga och grönskande kvarter.

Bostaden, som är belägen högst upp i huset, är renoverad med eftertanke där inget har lämnats åt slumpen. I hallen finns t.ex. gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och man har även lyckats få till tre funktioner i ett - kök, vardagsrum och sovplats. Sovplatsen är i form av en platsbyggd loftsäng som frigör yta på golvet och gör möjligt att placera en soffa samt matgrupp där istället. För att vara ett kök i denna storlek är det mycket välutrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och mikro/ugn, allt i klassiskt vitt och en härlig guldskimrande mosaik. Det helkaklade badrummet är nyligen totalrenoverat med sobra färgval och i lägenheten ligger i övrigt ett vackert parkettgolv.

Brf Gustafsgården är en förening med mycket god ekonomi och avgiften är endast 849 kr/mån och i det ingår värme, vatten och TV grundutbud från Telia.

Sommarro är i mångt och mycket så idylliskt som namnet antyder. Det är ett lagom stort bostadsrättsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Här bor man mycket centralt men har samtidigt natur och grönska tätt inpå sig i alla riktningar. Åt ena hållet ligger den stora stadsskogen med motionsspår och vandringsstigar. Åt andra hållet ligger Hågadalen och Nåstens naturreservat som är hela 17 km² stort. Vid Västertorg finns all tänkbar service med två livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, folktandvård mm. Inom en radie av några hundra meter ligger sammanlagt fyra restauranger. För dig som är student ligger de stora universitetsinstitutionerna Ekonomikum, BMC och Ångströmslaboratoriet inom ca 15 minuters cykelväg. Stadskärnan nås på cykel på ca 10-15 minuter och med buss är ni nere på stan inom ca 10 minuter.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
19 kvm
Avgift
891 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Karlsrogatan såldes av oss 2020-06-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karlsrogatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.