Kohagsvägen 13 / Sunnersta / Uppsala

Stor villa med möjlig uthyrningsdel i hjärtat av Sunnersta!

Slutpris
5 900 000 kr
Boarea/biarea
169/110 kvm
Driftkostnad
44 684 kr/år
Totalareal
1353.5 kvm
Rum
11 rum (7 sovrum)
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Kohagsvägen såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kohagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stor familjevilla om totalt 11 rum och kök för familjen som söker generösa ytor och en stor tomt för spring och lek! Denna 1½-plansvilla med källare erbjuder totalt 7 sovrum, ett renoverat kök med väl tilltagen matplats intill vardagsrum med stora fönsterpartier. På övre plan och i källaren finns ytterligare allrum/gillestuga. För den som vill finns möjlighet att med enkla medel inreda en uthyrningsdel i källaren som ger 2 rum, badrum och ett pentry, egen ingång via källartrapp. Väl tilltagen trädgårdstomt med fruktträd och flertalet sittplatser för den som vill njuta av solen såväl morgon som kväll.

Närmaste förskola är Orrparkens förskola som ligger på kort promenad från bostaden. Sunnerstaskolan ligger också nära bostaden. I Sunnersta har du förutom fina grönområden även närhet till fina elljusspår, två badplatser (varav den ena endast 500 m bort) och Uppsalas slalombacke - Sunnersta alpin - med liftar och kvällsbelysning. Centrala Uppsala nås förutom med bil och buss även via en vacker cykelväg längs Fyrisån.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration