Körvelgatan 37 C / Årsta / Uppsala

Bästa läget i föreningen?

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
79,7 kvm
Avgift
3 912 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Körvelgatan såldes av oss 2019-03-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Körvelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna lägenhet på markplan om tre rum och kök som idag disponeras som 3,5 rum och kök. Här bor ni på gaveln av huset med ett insynsskyddad läge med grönska precis utanför och tillgång till både uteplats och balkong! Lägenheten fördelar sig på hall med förvaring, rymligt kök med utgång till balkong, ljust vardagsrum med utgång till uteplatsen mot härliga äppellunden! Vidare finns det ett badrum, två sovrum samt ett extrarum att använda som exempelvis kontor. Lägenheten är av föreningen anvisad ett externt förråd som är beläget i markplan i samma hus.

Välskötta BRF Kvannen erbjuder sina medlemmar 4 st servicebyggnader innehållandes tvättstugor, en gymlokal, övernattningsrum samt en fest- och samlingslokal. I området finns även lekplatser och grönytor.

Som boende på Körvelgatan i Årsta finns närservice via Årsta Centrum med bl. a. mataffär, apotek och vårdcentral och det är även nära till Gränby Köpcentrum med all tänkbar service. Goda kommunikationer med stadsbuss nr. 6 som bl. a. trafikerar till centralstationen med täta avgångar. Det finns flertalet förskolor i området med Fasanens förskola och Äppellundens förskola nära samt grundskolorna Årstaskolan och Ångelstaskolan, båda årskurs F-5. Trevliga grönområden finns vid Årstaparken, fotbollsplaner vid Årsta IP och en perfekt familjeaktivitet är att besöka Årsta 4H-gård.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration