Körvelgatan 3 C / Årsta / Uppsala

Stilren 3:a i trivsamma Årsta!

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
79,7 kvm
Avgift
3 912 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Körvelgatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Körvelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett stilrent och modernt hem i genomgående gott skick! Här bor ni i högst upp i huset med begränsad insyn samt balkong i öppet och fritt läge. Intill bostadens entré, på föreningens skyddade innergård finns lekplats som även ses från köks- och sovrumsfönster, perfekt för er som vill ge barnen möjlighet att leka tryggt med avstånd från större vägar. Eller helt enkelt bara uppskattar ett lugnt läge!

Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober samt en klädkammare längre in i hallen. Ett kök i stilrent utförande med plats för större matgrupp invid fönster samt bekvämligheter som bl.a. diskmaskin och inbyggd mikro. Vidare finner ni ett helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Från hallen nås bostadens båda sovrum, det ena vetter mot föreningens lugna och skyddade innergård och det andra helt utan insyn med utsikt över större gräsyta. Bostadens vardagsrum rymmer plats för både större soffgrupp samt matsalsmöbler för er som gärna bjuder hem till trevlig middagar. Här i från nås även bostadens balkong där man kan sitta ostört i och med det öppna och fria läget.

BRF Kvannen består av 253 lägenheter. Här finner du 4 st servicebyggnader innehållandes tvättstugor, en gymlokal, övernattningsrum samt en fest- och samlingslokal.

Som boende på Körvelgatan i Årsta finns närservice via Årsta Centrum med bl. a. mataffär, apotek och vårdcentral och det är även nära till Gränby Köpcentrum med all tänkbar service. Goda kommunikationer med stadsbuss nr. 6 som bl. a. trafikerar till centralstationen med täta avgångar. Det finns flertalet förskolor i området med Fasanens förskola som närmast bostaden samt grundskolorna Årstaskolan och Ångelstaskolan, båda årskurs F-5. Trevliga grönområden finns vid Årstaparken och fotbollsplaner vid Årsta IP.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Årsta

Trivsamma Årsta ligger i nordöstra Uppsala och gränsar till Salabacke, Fyrislund och Slavsta. Här finns något för alla, bl.a. bostadsrätter med fina innergårdar eller villor med stora tomter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussarna nr 7 och nr 4 som tar er ner till centrum och centralstationen dit det även finns fina cykelvägar. Goda anslutningar till påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

Gröna Årstaparken bjuder in till umgänge och lek och trevliga Äppellunden ovanför Körvelgatan har fina promenadstråk. En perfekt familjeaktivitet är att besöka Årsta 4H-gård där ni kan träffa på hästar, grisar, getter, kaniner, får, gäss och höns och gårdskatten Trasan. Årsta idrottsplats har fina fotbollsplaner som nyttjas av föreningslivet och de spelsugna bollspelarna. Odlarföreningen Årstablomman ligger placerad mellan Fålhagsleden och Lennakattens järnvägsspår för den odlingsintresserade.

Service

Närservice vid Årsta Centrum med Ica-butik, apotek, frisör, vårdcentral, tobaksbutik, tandläkare och pizzeria. I Årsta bor ni med ett bekvämt avstånd till Gränby Köpcentrum och Gränby Köpstad samt till Boländernas och Fyrislunds handlingsområden.

Skola och barnomsorg

I Årsta finns det gott om förskolor (Kamomillen, Axelina, Lilla academica, Sparrisen, Fasanen, Årstaparkens och Äppellundens). Grundskoleutbildning för elever i årskurs F-5 finns vid Årstaskolan och Ångelstaskolan.

Tips & inspiration