Sök Meny
Såld

Uppsala - Årsta / Kummingatan 39 A

Mycket fin 2:a i markplan med stor altan i Årsta. Lägenheten har riktigt bra läge i området med altan i fint sydväst läge som vetter in mot den gröna innergården. Lugnt och barnvänligt område utan störande biltrafik. Endast en par minuters promenad till Årsta Centrum och närhet till Gränby Centrum. Goda bussförbindelser till City.

Lägenheten består av en välkomnande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter, samt ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Ljus och fint kök med vita köksluckor, svart bänkskiva samt matplats vid fönstret. Rymligt vardagsrum med utgång till altanen. Nyrenoverat badrum med tvättmaskin installerad samt kakel och klinker i smakfulla färger.

Förråd till lägenheten finns i trapphuset direkt utanför dörren samt barnvagnsförråd finns i anslutning till entré porten.

Sponsrade länkar
Uppsala / Årsta
Kummingatan 39 A
Slutpris: 2 065 000 kr
Boarea: 60,3 kvm
Avgift: 2 755 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Kummingatan