Sök Meny
Såld

Uppsala - Årsta / Kummingatan 14 B

Välplanerad 3:a med uteplats i Årsta

Välkommen till välplanerad 3: a med stor uteplats i populära Årsta. Lägenheten är registrerad som en 3:a hos föreningen men kan uppfattas som en 4:a. Uteplatsen är belägen i trivsamt söderläge intill fina gräsytor.

Lägenheten fördelar sig på en hall med bra förvaringsmöjligheter, ett fräscht badrum, två stora sovrum samt ett barnrum som med fördel kan användas som sovrum. Vidare erbjuds ett kök med matplats och rejäla arbetsytor samt ett ljust vardagsrum med utgång till uteplatsen i härligt solläge.

I föreningen finns lekplatser, tvättstugor, cykelförråd, bordtennisrum, hobbyrum och samlingslokal. Välmående föreningen utan några planerade avgiftshöjningar (kontrollerat den 2017-05-15). I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Till lägenheten hör ett förråd bekvämt beläget intill bostaden.

Här bor du nära till fina grönområden, Årsta Centrum där man finner god service och Gränby Centrum med dess stora utbud av butiker och service. Bra bussförbindelser, ca 10 minuters cykelavstånd till city.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Årsta
Kummingatan 14 B
Slutpris: 2 270 000 kr
Boarea: 79,6 kvm
Avgift: 4 000 kr/mån
Driftkostnad: 966 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Kummingatan