Kummingatan 14 B / Årsta / Uppsala

Välplanerad 3:a med uteplats i Årsta

Slutpris
2 270 000 kr
Boarea
79,6 kvm
Avgift
4 000 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kummingatan såldes av oss 2017-06-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kummingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till välplanerad 3: a med stor uteplats i populära Årsta. Lägenheten är registrerad som en 3:a hos föreningen men kan uppfattas som en 4:a. Uteplatsen är belägen i trivsamt söderläge intill fina gräsytor.

Lägenheten fördelar sig på en hall med bra förvaringsmöjligheter, ett fräscht badrum, två stora sovrum samt ett barnrum som med fördel kan användas som sovrum. Vidare erbjuds ett kök med matplats och rejäla arbetsytor samt ett ljust vardagsrum med utgång till uteplatsen i härligt solläge.

I föreningen finns lekplatser, tvättstugor, cykelförråd, bordtennisrum, hobbyrum och samlingslokal. Välmående föreningen utan några planerade avgiftshöjningar (kontrollerat den 2017-05-15). I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Till lägenheten hör ett förråd bekvämt beläget intill bostaden.

Här bor du nära till fina grönområden, Årsta Centrum där man finner god service och Gränby Centrum med dess stora utbud av butiker och service. Bra bussförbindelser, ca 10 minuters cykelavstånd till city.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration