Kummingatan 21 A / Årsta / Uppsala

Stilren och välplanerad 3:a i lugnt och barnvänligt läge!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
79,7 kvm
Avgift
3 400 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kummingatan såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kummingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en stilren lägenhet om tre rum och kök. Här bor du med ett lugnt och barnvänligt läge i omtyckta och gröna kvarter! Lägenheten har genomgående ljusa och neutrala ytskikt och den genomtänkta planlösningen erbjuder förutom hall, kök, vardagsrum och badrum även två sovrum samt en rymlig klädkammare.

Bostadsrättsföreningen Körveln är en välskött och trevlig förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningens medlemmar har tillgång till bland annat övernattningslägenheter, flera tvättstugor, barnvagnsförråd, samlingslokal, hobbyrum och gröna och härliga innergårdar med lekplatser för de minsta.

Som boende i Årsta har du närhet till natur, fina grönområden och 4H-gård. En kort promenad från bostaden finns Årsta Centrum med bland annat matbutik och vårdcentral. Med cykel nås även Gränby Centrum med all tänkbar service. I Årsta finns bra bussförbindelser, ca tio minuters cykelavstånd till city men även nära förskola, grundskola och E4:ans på- och avfart för dig som pendlar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration