Kummingatan 21 A

Kummingatan 21 A

Slutpris

2 100 000 kr


Årsta— Uppsala

Kummingatan 21 A


Slutpris
2 100 000 kr

Årsta— Uppsala

Stilren och välplanerad 3:a i lugnt och barnvänligt läge!

Varmt välkommen till en stilren lägenhet om tre rum och kök. Här bor du med ett lugnt och barnvänligt läge i omtyckta och gröna kvarter! Lägenheten har genomgående ljusa och neutrala ytskikt och den genomtänkta planlösningen erbjuder förutom hall, kök, vardagsrum och badrum även två sovrum samt en rymlig klädkammare.

Bostadsrättsföreningen Körveln är en välskött och trevlig förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningens medlemmar har tillgång till bland annat övernattningslägenheter, flera tvättstugor, barnvagnsförråd, samlingslokal, hobbyrum och gröna och härliga innergårdar med lekplatser för de minsta.

Som boende i Årsta har du närhet till natur, fina grönområden och 4H-gård. En kort promenad från bostaden finns Årsta Centrum med bland annat matbutik och vårdcentral. Med cykel nås även Gränby Centrum med all tänkbar service. I Årsta finns bra bussförbindelser, ca tio minuters cykelavstånd till city men även nära förskola, grundskola och E4:ans på- och avfart för dig som pendlar.


Boarea
79.7 kvm
Avgift
3 400 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kummingatan såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kummingatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.