Kungsängsesplanaden 2 B / Industristaden / Uppsala

Effektivt planerad 1:a med stor uteplats

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
29 kvm
Avgift
1 827 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsängsesplanaden såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsesplanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fast pris - Först till kvarn. Möjlighet till snabbt tillträde. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Välkommen till denna moderna och genomtänkt planerade etta i markplan. Denna bostad har en härlig och stor uteplats om ca 20 m² där god plats finns för utemöbler och för den som önskar odla finns det gott om plats. Runt uteplatsen har det odlats en häck för att skapa en mysig miljö. Från bostaden har du nära till service vid Willys och underbara promenadstråk runt Fyrisån och stadsträdgården där man på vintertid kan åka skridskor eller skidor. För den som uppskattar träning finns det flertalet gym i området samt Crossfit hos Vanheim som ligger några hundra meter bort. Det kommer att bli en helt ny bro över till andra sidan ån som planeras inom några år och kommer knyta an med stadsträdgården på ett fantastiskt sätt för dig som uppskattar grönska eller studerar på andra sidan ån.

Industristaden är ett populärt område som växt fram under de senaste 10-15 åren. Läget uppskattas mycket på grund av närheten till Stadskärnan, Resecentrum, promenadstråken längs Fyrisån, Akademiska sjukhuset och flera universitetsinstitutioner.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration