Kungsängsesplanaden 4 B

Kungsängsesplanaden 4 B

Slutpris

2 795 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Kungsängsesplanaden 4 B


Slutpris
2 795 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Stor 2:a med dubbla balkonger och låg avgift!

BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN! KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Välkommen till Kungsängsesplanaden 4 B och Brf Åsikten södra 1! Här bor ni med ett attraktivt läge som erbjuder närhet till både stadskärnan, Centralstation samt den mycket uppskattade Fyrisån med det vackra intilliggande å-rummet. Lägenheten har genomgående fina ytskikt såsom ekparkettgolv och ljust målade väggar. Badrummet är naturligtvis helkaklat och har egen tvättmaskin och torktumlare för högsta komfort.

Hallen leder er in mot den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum som i förlängningen också tar er ut på balkongen. Tack vare denna disposition av ytorna får bostaden en naturligt social yta där ni lätt kan umgås oavsett om du lagar mat, sitter vid matbordet eller ser en bra match på tv! I vardagsrummet möblerar ni enkelt med en större soffa för många långa kvällar och under sommaren öppnar ni upp till balkongen och njuter av den ljumma vinden. Köket är modernt och tidlöst inrett med vita skåpluckor från Vedum med detaljer som rostfria vitvaror och mörkare bänkskiva. Sist men inte minst har ni ett rymligt sovrum med utrymme för alla era kläder och accessoarer i den stora skjutdörrsgarderoben! Från sovrummet når ni bostadens andra balkong som vetter mot innergården.

Gillar du att bjuda in till stora middagar och fest? Inga problem, i gemensamhetslokalen på den grönskande innergården finns ett orangeri för odling, fester och gemenskap! Kanske är det där ni skålar in det nya året?

Flytta till populära och centralt belägna Kungsängen och får nära till allt! Här bor du ett stenkast från Fyrisåns å-rum med trevliga promenadstråk som leder in till city där du finner shopping, restauranger, caféer och gym m.m. Är du idrottsintresserad finns vid Studenternas IP möjlighet att både titta på och utöva bland annat fotboll, bandy och friidrott. I närområdet finner du även en likvsmedelsbutik, gym, frisörsalong och restaurang och i markplan i föreningens byggnad finns både en populär restaurang och ett café. För dig som studerar tar du dig enkelt på cykeln till samtliga universitetsinstitutioner och de populära nationerna. Söker du ett gott pendlarläge har du hittat rätt, här bor du med närhet till både Resecentrum och påfart till E4:an. Kort och gott ett boende med närhet till allt man kan tänkas önska!

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
2 906 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-11-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsängsesplanaden såldes av oss 2022-11-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsesplanaden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.