Sök Meny
Såld

Uppsala - Kungsängen / Kungsängsgatan 57 D

Bostad som sätter guldkant på vardagen!

Här är bostaden för dig som söker ett unikt och exklusivt boende som sätter guldkant på vardagen. Denna rymliga 4:a är hela 132 kvm, har takhöjd upp till 3,40 m och är belägen högst upp i huset med hiss från markplan. Dubbla terrasser om 46 + 11 m² i bra sollägen med fantastisk möjlighet att göra hemtrevligt och ombonat. Genomgående i bostaden finns stora fönsterpartier som ger generöst ljusinsläpp och vacker utsikt mot bl.a. Slottet, Domkyrkan samt föreningens innergård. Vardagsrum med snedtak samt braskamin som ger hög mysfaktor. Helkaklat och väl tilltaget badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, duschvägg i glas samt bastu. I hallen finns även praktisk gäst-WC. Köket ligger på husets gavel och har fönster i två vädersträck samt utgång till den stora terrassen. I köket finns gott om plats för matbord och den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, fläkt samt kyl och frys. Tre sovrum varav ett "master" med snedtak och stor fönsteryta.

Föreningen är mycket stabil och har nyligen sänkt avgifterna med 15 %. I källaren finns källarförråd, cykelförråd samt garage. Huset byggdes 2005 och i nuläget planeras inga större underhåll. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, grundutbud av tv-kanaler samt bredband (1000/1000 Mbit/s).

Suveränt läge med direkt närhet till välsorterad mataffär, gym och handel. Inom gångavstånd finns även härliga promenadstråk utmed Fyrisån, restauranger, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda!

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Kungsängen
Kungsängsgatan 57 D
Pris: 6 195 000 kr
Boarea: 132 kvm
Avgift: 5 167 kr/mån
Driftkostnad: 525 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 7 av 7 (Hiss finns)
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Kungsängsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.