Kungsängsgatan 41 C

Kungsängsgatan 41 C

Slutpris

2 700 000 kr


Centrum— Uppsala

Kungsängsgatan 41 C


Slutpris
2 700 000 kr

Centrum— Uppsala

City-3:a med balkong i lugnt läge!

Varmt välkommen till en mycket välplanerad lägenhet med optimalt city-läge!

På våning 3, som smidigt nås via hiss från markplan, erbjuds här en social lägenhet med genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Lägenheten fördelar sig på en välkomnande hall, ett stort vardagsrum för vänner och familj att samlas i och ett kök som har gott om förvaring och bra arbetsytor. Vidare finns två sovrum med förvaring i inbyggda garderober och ett rymligt badrum med tvättmaskin! Balkongen ligger i ett lugnt och ostört läge då den vetter mot innergården och har sol under eftermiddag/kväll. Till lägenheten hör ett externt förråd om ca 10 kvm beläget på våning 4.

Här bor ni i en stabil och välskött HSB-förening som har ett motionsrum med bastu och relax, tvättstugor, cykelförråd samt garage i källarplan som enkelt nås via hissen.

Kungsängsgatan 41 C ligger i med ett ypperligt läge i centrum, ett stenkast från Fyrisån som vackert flyter in genom centrala Uppsala. Restauranger, caféer och shopping finns endast några få minuter bort och det är knappt 300 meter till närmsta mataffär, Ica Nära Vretgränd. För den som pendlar med buss eller tåg är ligger Centralstationen bekvämt med en promenad på ca 5 min. Trots det mycket centrala läget finns det närhet till parker och rekreation, främst via Stadsparken där även Parksnäckan är belägen, en lummig och mysig sommarscen med uppträdanden för hela familjen. På andra sidan Fyrisån finns Akademiska Sjukhuset och Studenternas IP, där kan den sportintresserade kan njuta av fotbolls- och bandymatcher.


Boarea
67.4 kvm
Avgift
3 659 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-04-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.