Kungsängsgatan 68 F

Kungsängsgatan 68 F

Slutpris

2 085 000 kr


Kungsängen/Industristaden— Uppsala

Kungsängsgatan 68 F


Slutpris
2 085 000 kr

Kungsängen/Industristaden— Uppsala

TOPPSKICK & DUBBLA BALKONGER

Välplanerad och social 2:a med öppen planlösning och genomgående hög standard i byggnad från 2016 med hiss från markplan. Bostaden är utrustad med smakfulla tillval som t.ex. stänkskydd i ljus marmor, ljuslaserade parkettgolv och stenbänkskiva. Från vardagsrummet nås den första balkongen i sydostligt läge med härlig förmiddags- och dagssol. Köket har rostfri maskinell utrustning som består av diskmaskin, fläktkåpa, ugn, mikrovågsugn, spishäll samt kyl och frys i helhöjd. Det helkaklade och rymliga badrummet är mycket fräscht och utrustat med duschväggar i glas, handdukstork, spegelskåp, handfat med vägghängd kommod, bänkyta, överskåp, tvättmaskin, torktumlare samt vägghängd toalett. Det rymliga sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, sängbord och är utrustat med integrerade garderober med skjutdörrar. Från sovrummet nås bostadens andra balkong med utsikt mot den ombonade innergården. Bostadsägaren disponerar källarförråd om ca 3 kvm.

Brf Kungsängen Entré består av 72 lägenheter och 39 garageplatser. Föreningens medlemmar nyttjar gemensam takterrass som sätter guldkant på boendet.

Kungsängen/Industristaden är ett populärt område som växt fram under de senaste 10-15 åren. Läget uppskattas mycket på grund av närheten till Stadskärnan, Resecentrum, promenadstråken längs Fyrisån, Akademiska sjukhuset och flera universitetsinstitutioner. I direkt anslutning till bostaden, eller inom kort gångavstånd, finns t.ex. mataffär, förskolor, gym samt flera restauranger.

Välkommen hem!


Boarea
53.5 kvm
Avgift
2 997 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-12-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.