Kungsängsgatan 59 E

Kungsängsgatan 59 E

Slutpris

4 750 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Kungsängsgatan 59 E


Slutpris
4 750 000 kr

Kungsängen— Uppsala

5:a högst upp i huset med balkong i västerläge och två badrum

Högst upp i huset med balkong mot innergård i fritt läge finner ni denna rymliga 5:a!

Denna välplanerade lägenhet har genomgående fina ytskikt och ett oslagbart läge högst upp i huset med hiss från markplan. Från hallen välkomnas ni in till ett ljust modernt kök med stenbänkskiva och matplats för 6 personer. Köket och vardagsrummet är delvis sammanlänkade, här finns även en trevlig avställningsyta perfekt att servera tilltugg och dryck till familj och vänner! I anslutning till köket finner ni ett av lägenhetens 4 sovrum, inrett i sober väggkulör. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och TV möbel och en härlig utsikt som bidrar till fint ljusinsläpp! Mot den trivsamma innergården ligger de övriga sovrummen som alla har inretts med lugna kulörval. Det större sovrummet har dessutom en rymlig klädkammare och förvaring i stora skjutdörrsgarderober. Härifrån nås den härliga balkongen i västerläge, här kan ni njuta av solen från lunchtid fram till kvällen under sommarmånaderna! Vidare finner ni de två mindre sovrummen i fil, och här ligger det mindre badrummet med dusch i anslutning. Lägenheten erbjuder även ett större badrum, fullt utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare och är inrett i tidlösa färger och material.

Föreningen Brf Åriket 4 ligger i en av Uppsalas mest attraktiva stadsdelar, Kungsängen. I det här kvarteret finns allt för både små och stora livsnjutare med anspråk på närhet, trygghet, flexibilitet och ett bekymmersfritt boende.

Här i Kungsängen/Industristaden bor ni bra - här har ni som bilburen pendlare nära till E-4:an, kollektivtrafiken vid Resecentrum (tåg och bussar). Den välsorterade Willys matvaruaffär, apotek, förskola. Med promenadavstånd når ni city med restauranger, caféer och stort utbud av shopping och kultur! Bostaden ligger nära de härliga gröna promenadstråken längs Fyrisån med en populär stor lekplats och fina joggingstråk. och Uppsalaåsen. Här finns också Anna Petrus Park. Parken har tre delar, en aktivitetspark avsedd för att öva parkour, skateboard och liknande i, en gräsmatta med en liten kulle samt en del med lekredskap. Parken är döpt efter den svenska skulptören, industridesignern och dansaren Anna Petrus.


Boarea
114 kvm
Avgift
6 050 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-02-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsängsgatan såldes av oss 2021-02-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.