Kungsängsgatan 36 F

Kungsängsgatan 36 F

Slutpris

1 950 000 kr


Centrum— Uppsala

Kungsängsgatan 36 F


Slutpris
1 950 000 kr

Centrum— Uppsala

Kvadratsmart 1:a med balkong i utmärkt pendlarläge!

Välkommen till en citynära och välplanerad enrumslägenhet med utmärkt pendlarläge! Här bor ni i en ljus och trevlig lägenhet med balkong endast ett stenkast från allt Uppsala city har att erbjuda. Förutom citys utbud av restauranger, caféer, bageri, saluhall och affärer så ligger bostaden endast ett kort avstånd till resecentrum och Stadsparkens gröna oas samt Fyrisåns strandpromenad.

Bostaden erbjuder ett modernt och fullt utrustat arbetskök som öppnar upp mot det angränsade rummet och ger en känsla av större rymd. Allrummet har plats för både en större säng, soffa samt matbord och rummet får ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren. Från allrummet når ni även bostadens balkong som snart ska renoveras av föreningen. Vidare erbjuds ett kaklat badrum som är förberett för tvättmaskin samt en hall med plats för avhängning.

I månadsavgiften om 2 038 kr/mån ingår värme, varm- och kallvatten. Som medlem i Brf Brynhild finns möjlighet att utnyttja bostadsrättsföreningens tvättstugor, cykelförråd, övernattningsrum och innergård. Brf Brynhild är en stabil och trygg förening som utfört fler större renoveringar under de senaste 15 åren. Bland annat gjordes stamrenoveringen 2005, fönsterbyte 2009 och renovering av föreningens ventilation 2014. Nästa planerade renovering är balkongerna mot innergården men inga större höjningar av avgiften är beslutade för 2022. Nuvarande ägare nyttjar för närvarande källarförråd.

På Kungsängsgatan erbjuds ett centralt boende med gott pendlarläge och fantastisk serviceutbud tack vare närheten till Uppsalas stadskärna! Ett stenkast från bostaden finns även en välsorterad matbutik. Trots sitt centrala läge erbjuder bostaden gång- och cykelavstånd till flertalet parker, t.ex. Stadsparken med populära Parksnäckan. Inom kort promenadavstånd nås även Fyrisån som slingrar sig igenom Uppsala. På andra sidan Fyrisån finns Akademiska Sjukhuset och Studenternas IP. För den studerande finns de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt många av de välbesökta studentnationerna inom cykelavstånd.

Välkommen hem!


Boarea
31.9 kvm
Avgift
2 038 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-03-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsängsgatan såldes av oss 2022-03-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.