Kungsgatan 93 F

Kungsgatan 93 F

Slutpris

3 990 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Kungsgatan 93 F


Slutpris
3 990 000 kr

Kungsängen— Uppsala

BO HÖGT, CENTRALT OCH UTAN INSYN!

Välkommen till denna synnerligen fina, ljusa och väldisponerade 4:a om 109,5 m² där det breda vardagsrummet och kökets sammanlagda yta på hela 51 m² ger en fantastisk social yta. De stora fönstren ger både ljusinsläpp och rymd. Genomgående fina parkettgolv och ljusa väggar. I köket finns skåp i vitt och köksmaskiner i svart och rostfritt samt plats för 6-8 personer kring bordet. Tre sovrum i två olika storlekar, 9,5 m² och 13,5 m². Det större sovrummet har dessutom en lång skjutdörrsgarderob med plats för mycket förvaring samt utgång till den stora balkongen om 10 m² med södersol. I ett av de mindre sovrummen finns fönster i två väderstreck. Det tredje sovrummet har ingång till förrådsutrymme om 7,5 m², här finns också två fönster. Ett helkaklat duschrum samt ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och tumlare.

I föreningen finns garage i källaren, 1.200:-/mån, lediga platser finns.

Endast ett stenkast från stationen gör detta läge till ett utmärkt pendlarläge. Via gång- och cykelvägar tar du dig snabbt och enkelt till city. Njut av ett läge som har närhet till mycket, ca 5 minuters promenad till Fyrisån, Stadsparken och citypulsen. I området finns restauranger med både lunch- och kvällsservering, butiker, gym, frisörer, service och livsmedelsbutik m.m.


Boarea
109.5 kvm
Avgift
4 455 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-12-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2019-12-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.