Kungsgatan 32

Kungsgatan 32

Slutpris

1 420 000 kr


Centrum— Uppsala

Kungsgatan 32


Slutpris
1 420 000 kr

Centrum— Uppsala

Mysig 1:a med låg avgift - mitt i city!

Vill du bo mitt i stan och letar kanske efter den första egna lägenheten eller en övernattningslägenhet? Här finns en väldigt yteffektiv 1:a med genomtänkta lösningar så som stor köksö som också används som matplats/arbetsplats, platsbyggt sovloft och rymligt skafferi. Köket känns modernt och här har man valt högblanka vita skåpluckor och klassisk träskiva som arbetsbänk. Lägenheten har en mycket vacker fiskbensparkett som ger karaktär och förstärker känslan av 40-tal. Från vardagsrummet har man utsikt över den lugna innergården med ett stort fönster som ger fint ljusinsläpp. På de 18 kvadratmetrarna finns också ett mindre helkaklat badrum med dusch. Bostaden förfogar över två stycken källarförråd.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud) och bredband. I föreningens finns tvättstuga med torkrum och cykelförråd.

Här bor ni med Uppsalas stadspuls runt hörnet där ett par minuters promenad tar er ner till gågatan som erbjuder shopping i en mängd olika butiker, ett flertal caféer och restauranger samt gott om möjligheter till nöje i form av biografer, barer och klubbar. På cykel- och gångavstånd finner ni även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner och studentnationer. Som boende i centrala Uppsala har ni även ett utmärkt pendlarläge med Resecentrum några minuters promenad från bostaden. Detta är således ett boende med närhet till det mesta!

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
18 kvm
Avgift
989 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-04-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2020-04-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, assisterande mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.