Sök Meny
Såld

Uppsala - Salabacke / Lästmakargatan 12A

ÖPPEN SPIS, GAVELLÄGE SAMT BALKONG

Välkommen till denna ljusa och trevliga gavel-3:a bekvämt belägen en halv trappa upp i byggnaden. Fönster i tre väderstreck ger gott om ljusinsläpp i hela bostaden. Stort vardagsrum med matsalsdel, öppen spis samt utgång till balkongen med härlig morgon- och förmiddagssol. Fräscht kök utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn samt kyl och frys i fullhöjd. Två rymliga sovrum varav det ena har klädkammare. Helkaklat och stamrenoverat badrum från 2004 med dusch, golvvärme samt förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör två källarförråd om totalt ca 6,5 m².

Stabil och välskött förening som gjort många stora renoveringar och där bredband ingår i månadsavgiften. Lummig innergård med grill- och lekplats, där hela familjen kan umgås och glädjas. Lägenheten är belägen ett stenkast från Brantingstorg där det finns mataffär, apotek, frisör, förskola, bibliotek, bageri och härliga grönområden. Inom gångavstånd finns även Gränby Centrum som erbjuder all tänkbar service. Bra busskommunikationer samt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. E4:ans på- och avfarter nås snabbt och smidigt, perfekt för den som pendlar.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Salabacke
Lästmakargatan 12A
Slutpris: 2 375 000 kr
Boarea: 76,5 kvm
Avgift: 4 162 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Lästmakargatan