Lästmakargatan 5B

Lästmakargatan 5B

Slutpris

1 895 000 kr


Salabacke— Uppsala

Lästmakargatan 5B


Slutpris
1 895 000 kr

Salabacke— Uppsala

Välplanerat och stilfullt i stabil förening

Söker du ett boende med välgenomtänkt planlösning, renoverade ytskikt och stabil bostadsrättsförening i gott pendlarläge finns här något för dig!

Bostaden återfinns högst upp i byggnad belägen i ostört läge på grön innergård. Den välgenomtänkta planlösningen erbjuder ett stort, välutrustat och renoverat kök, ljust vardagsrum med vacker ekparkett, sovrum, kaklat badrum och hall med förvaring. Från vardagsrummet nås balkongen med förmiddagssol.

Bostadsrättsföreningen Östertull är en stor förening med tydliga framtidsplaner där många stora investeringar redan har utförts, bland annat fasad- och balkongrenovering, installation av säkerhetsdörrar och stamrenovering. Förutom gröna innergårdar med flera grillplatser och lekplatser erbjuder Brf Östertull sina medlemmar tillgång till tvättstuga med torkrum och mangelrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och gym.

I Salabacke erbjuds närhet till god service vid Brantingstorg samt att Gränby köpcentrum nås på promenad- och cykelavstånd. I närområdet finns ett flertal restauranger och trevliga parker att upptäcka. Med buss nås bl.a. Centralstationen, Vaksala torg och Akademiska sjukhuset. Här finns kort och gott närhet till det mesta!

Välkommen hem!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 233 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Lästmakargatan såldes av oss 2019-05-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lästmakargatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.