Leopoldsgatan 21

Leopoldsgatan 21

Slutpris

2 350 000 kr


Nyby— Uppsala

Leopoldsgatan 21


Slutpris
2 350 000 kr

Nyby— Uppsala

Välplanerad och modern 3:a med balkong!

Varmt välkomna till denna härliga och rymliga genomgångslägenhet med stora fönster som skapar ett generöst ljusinsläpp. Här kan du njuta av nyproduktionens alla fördelar så som modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, parkettgolv och helkaklat badrum, tvättmaskin och torktumlare finns! Bostaden erbjuder två stycken sovrum i bra storlekar och från master bedroom nås den mysiga balkongen! Vardagsrummet är rymligt och kan möbleras med stor soffa, soffbord, tv-möbel samt matbord och stolar.

Bostadsrättsföreningen Lilium har en modernt byggd fastighet från 2019. Hela 109 lägenheter finns i bostadsrättsföreningen vilket lägger grunden till en god ekonomisk stabilitet. Eftersom bostadsrättsföreningen är nybyggd så är det inte många stora renoveringar som behövs på många år.

Bostadsområdet ligger mellan Gamla Uppsala och Nyby med närhet till flertalet parkmiljöer och naturområden. Från bostaden har ni mycket nära till flertalet servicemöjligheter vid Willys eller Gränby Centrum och köpstad. Det är dessutom mycket bra pendlarläge med direkt närhet till E4:an samt att det frekvent går bussar in till Uppsala Centrum. Det är sammantaget ett fördelaktigt område och bostad för en barnfamilj med närhet till skola och förskola i både Nyby och Gamla Uppsala.

Varmt välkommen till denna hemtrevliga bostad som måste upplevas på plats!


Boarea
72 kvm
Avgift
3 993 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-06-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Leopoldsgatan såldes av oss 2022-06-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Leopoldsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.