Lidnersgatan 14

Lidnersgatan 14

Slutpris

1 600 000 kr


Nyby— Uppsala

Lidnersgatan 14


Slutpris
1 600 000 kr

Nyby— Uppsala

Modern bostad med uteplats!

Välkomna till Lidnersgatan 14 brf Bläckhornet! Här erbjuds en modern bostad i industriell stil med raka linjer och detaljer i betong. Det stilrena köket renoverades 2014 och även de flesta av ytskikten i lägenheten. I vardagsrummet har betongväggen tagits fram som gifter sig fint tillsammans med de övrigt moderna färgvalen. Bostaden ligger bekvämt på markplan och har tillgång till härlig uteplats där vänner och familj kan njuta av solen och ha härliga grillmiddagar tillsammans. Det kaklade badrummet har försetts med tvättmaskin, för att göra vardagen enklare. Praktisk förvaring finns i lägenhetens klädkammare och i ett av föreningen anvisat förråd, beläget alldeles intill bostaden på samma våningsplan.

Här bor du i en förening som erbjuder gemensamma utrymmen så som kvarterslokal och två övernattningsrum till förmånliga priser. Föreningsmedlemmarna har också tillgång till en tennisbana.
I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och grundutbud TV via ComHem. Ett obligatoriskt tillägg om 149 kr utöver månadsavgiften avser bredband via Telenor. Föreningen har ett gemensamt elavtal där medlemmen faktureras för sin individuella förbrukning kvartalsvis.

Som boende på Lidnersgatan i trevliga Nyby har ni gång- och cykelavstånd till Willys och närhet till expansiva Gränby Centrum med stort utbud av härliga restauranger, butiker & nöjen för hela familjen! För den sportige finns Gränby Sportfält som erbjuder bland annat både hockey och innebandy. Utöver det finns grönområden, bland annat Röbo friluftsområde med tillgång till utegym. Här bor du med täta bussförbindelser och cykelvägar till Uppsalas stadskärna. För dig som pendlar både söderut och norrut är detta ett utmärkt boende med närhet till E4:ans på- och avfarter.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 580 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lidnersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.