Lidnersgatan 14

Lidnersgatan 14

Slutpris

1 850 000 kr


Nyby— Uppsala

Lidnersgatan 14


Slutpris
1 850 000 kr

Nyby— Uppsala

En minitrea i markplan med fantastisk uteplats!

Välkommen till denna omgjorda minitrea från två rum och kök. Lägenheten har renoverats och gjorts om till fördel av ett extra sovrum om så önskas. Möjligheten finns att använda rummet till matplats med en fantastisk inramning med de vackra specialbeställda glasdörrarna med handtagsknopp i mässing, allt för att matcha skåpluckornas handtag i köket. Det nyrenoverade köket erbjuder full teknisk utrustning. Vidare i lägenheten finns rymlig hall, helkaklat badrum med stort fönster och kombinerad tvättmaskin och torktumlare, rejält vardagsrum med utgång till den soliga uteplatsen samt ett stort sovrum. Till bostadsrätten finns ett anvisat förråd som ligger dörr i dörr med lägenheten.

Brf Bläckhornet är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har 316 bostadsrätter med flertalet gemensamhetsutrymmen såsom flera innergårdar, samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga, sophus samt tennisbana. Trivsam förening bra belägen i Nyby med närhet till bl a Gränby köpcentrum och köpstaden och nära påfart till E4:an för goda pendlingsmöjligheter.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 651 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.