Lillvreta 75 / Storvreta/Rasbo / Uppsala

Idylliskt belägen enplansvilla i fantastiskt skick belägen mellan Storvreta och Rasbo!

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea/biarea
141/9 kvm
Driftkostnad
33 540 kr/år
Tomtarea
1 400 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-03-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Lillvreta såldes av oss 2017-03-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lillvreta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storvreta/Rasbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Idylliskt belägen bland ängar och hagar, mellan Storvreta och Rasbo, finner ni denna trevliga enplansvilla i fantastiskt skick. Tillträde är planerat till juli 2017.

I direkt blickfång från entrén finns kaminen som i kombination med den ljusa rutiga tapeten som omsluter hall och matplatsdel, skapar en mysig "välkommen hem-känsla". Från hallen är det sedan öppet mot det rymliga och stilrena vita köket där det finns plats för stora sällskap runt matbordet. Med utsikt mot fridfulla ängar och helt utan insyn ges möjlighet till både långkok och bullbak på de generösa bänkytorna. Köket är utrustat med inbyggd diskmaskin, rostfria vitvaror, extra bred induktionshäll om hela 80 cm samt en extra lådkyl som ger gott om kyld förvaring. Istället för klassiskt kakel har man här valt en glasskiva med tapet bakom. Kök och matplatsdel har en vacker ekparkett samt väggar med vit bröstpanel med vita målade väggar ovanför. Bredvid köket finns en praktisk grovingång med tvättstuga och förvaring. I det rymliga vardagsrummet, som också det har ekparkett, finns plats för en större soffgrupp och här finns också utgång till en stor altan i sydvästläge som delvis är under tak. Huset erbjuder vidare fyra sovrum varav tre av dem har eklaminatgolv och ljusa väggar. Ett av sovrummen är lite rymligare, har grå heltäckningsmatta, vitmålade väggar, mörk fondvägg, utgång till altan under tak samt gott om förvaring i garderober. I huset finns också ett stort badrum med badkar som har en praktisk duschvägg samt ett stort handfat med kommod och spegel. Det större badrummet har svart klinker på golven och vitt kakel på väggarna i kombination med en vägg i mörkare metallic. I anslutning till sovrummen hittar man också ett mindre duschrum med wc-stol, handfat och duschkabin.

Till huset hör ett stort kombinerat garage (ca 48 m²) och carport (ca 50 m²) perfekt för den motorintresserade eller som snickarverkstad! Garage och carport är renoverat under 2010 och i samband med det sattes det även in spotlights i hela carporttaket. I garaget finns allt den händige behöver såsom trefasel, bra arbetsbelysning, egen elcentral och en rejäl arbetsbänk! Ovanför garage och carport finns förvaringsmöjligheter på råvinden.

Trevlig lättskött trädgårdstomt med äpple- och plommonträd, syrén, björkar, bärbuskar, rabarber och jordgubbs- och smultronplantor. Rabatter med rosor, prydnadsgräs, höstflox, lavendel, solhatt, poiner m.m. På tomtens baksida finns också sandlåda, trädkoja och gungställning med rutschkana för de minsta. Tomten angränsar mot en riktig blåbärsskog där det även finns blåsippor och vitsippor om våren.

Varmt välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration