Sök Meny
Såld

Uppsala - Storvreta/Rasbo / Lillvreta 75

Idylliskt belägen enplansvilla i fantastiskt skick belägen mellan Storvreta och Rasbo!

Idylliskt belägen bland ängar och hagar, mellan Storvreta och Rasbo, finner ni denna trevliga enplansvilla i fantastiskt skick. Tillträde är planerat till juli 2017.

I direkt blickfång från entrén finns kaminen som i kombination med den ljusa rutiga tapeten som omsluter hall och matplatsdel, skapar en mysig "välkommen hem-känsla". Från hallen är det sedan öppet mot det rymliga och stilrena vita köket där det finns plats för stora sällskap runt matbordet. Med utsikt mot fridfulla ängar och helt utan insyn ges möjlighet till både långkok och bullbak på de generösa bänkytorna. Köket är utrustat med inbyggd diskmaskin, rostfria vitvaror, extra bred induktionshäll om hela 80 cm samt en extra lådkyl som ger gott om kyld förvaring. Istället för klassiskt kakel har man här valt en glasskiva med tapet bakom. Kök och matplatsdel har en vacker ekparkett samt väggar med vit bröstpanel med vita målade väggar ovanför. Bredvid köket finns en praktisk grovingång med tvättstuga och förvaring. I det rymliga vardagsrummet, som också det har ekparkett, finns plats för en större soffgrupp och här finns också utgång till en stor altan i sydvästläge som delvis är under tak. Huset erbjuder vidare fyra sovrum varav tre av dem har eklaminatgolv och ljusa väggar. Ett av sovrummen är lite rymligare, har grå heltäckningsmatta, vitmålade väggar, mörk fondvägg, utgång till altan under tak samt gott om förvaring i garderober. I huset finns också ett stort badrum med badkar som har en praktisk duschvägg samt ett stort handfat med kommod och spegel. Det större badrummet har svart klinker på golven och vitt kakel på väggarna i kombination med en vägg i mörkare metallic. I anslutning till sovrummen hittar man också ett mindre duschrum med wc-stol, handfat och duschkabin.

Till huset hör ett stort kombinerat garage (ca 48 m²) och carport (ca 50 m²) perfekt för den motorintresserade eller som snickarverkstad! Garage och carport är renoverat under 2010 och i samband med det sattes det även in spotlights i hela carporttaket. I garaget finns allt den händige behöver såsom trefasel, bra arbetsbelysning, egen elcentral och en rejäl arbetsbänk! Ovanför garage och carport finns förvaringsmöjligheter på råvinden.

Trevlig lättskött trädgårdstomt med äpple- och plommonträd, syrén, björkar, bärbuskar, rabarber och jordgubbs- och smultronplantor. Rabatter med rosor, prydnadsgräs, höstflox, lavendel, solhatt, poiner m.m. På tomtens baksida finns också sandlåda, trädkoja och gungställning med rutschkana för de minsta. Tomten angränsar mot en riktig blåbärsskog där det även finns blåsippor och vitsippor om våren.

Varmt välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Storvreta/Rasbo
Lillvreta 75
Slutpris: 3 850 000 kr
Boarea/biarea: 141/9 kvm
Driftkostnad: 33 540 kr/år
Tomtarea: 1400 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-03-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Lillvreta