Lindsbergsgatan 10 B / Sommarro / Uppsala

2,5:a med gavelläge och öppen spis!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 401 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lindsbergsgatan såldes av oss 2019-04-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lindsbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns tillfälle att förvärva denna fina 2,5:a med gavelläge och balkong i omtyckta och naturnära Sommarro! Här bor ni i en vacker del av Uppsala med ett centrumnära läge med Stadsskogen runt hörnet i lummiga och grönskande kvarter.
Bostadsrätten erbjuder välkomnande hall med klinkergolv och målade väggar samt gott om plats för förvaring av ytterplagg, I hallen har en f d garderob gjorts om till en praktisk kontorshörna. Det stilrena, helkaklade badrummet har mosaik på golvet och stamrenoverades 2007. Badrummet är utrustad med WC, dusch, handfat med spegel, handduktstork och tvättmaskin. Köket har laminatgolv och målade/tapetserade väggar samt matplats vid fönstret. Vitvarorna går i vitt och här finns kombinerad kyl/frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin samt inbyggd mikro. Sovrummet har trägolv, målade/tapetserade väggar och förvaringsmöjligheter i form av linneskåp och förvaringsutrymme bakom draperi. Halvrummet som har parkettgolv och målade väggar har ett vackert burspråksfönster, vilket ger ett fint ljusinsläpp och bidrar till en fin atmosfär i bostadsrätten. Vardagsrummet som har ett fint samband med halvrummet har oljat ekparkettgolv och tapetserade väggar. I vardagsrummet finns också den öppna spisen och utgången till balkongen.

I månadsavgiften ingår värme, kall-/och varmvatten samt grundutbud kabel-TV via ComHem. I föreningen finns gemensamma utrymmen som garage, p-platser, tvättstugor, torkrum, cykelförråd och hobbyrum samt gemensam grillplats. Bostadsrätten disponerar över 2 förråd.

På kort gångavstånd finner ni Stadsskogens elljusspår, busshållplats, fotbollsplaner, gym, pizzeria-/och sushirestaurang samt Västertorg med mataffärer, bank och vårdcentral. Många som bor i området uppskattar även närheten till den vackra Hågadalen samt att kunna ta cykeln in till stadskärnan på 10-15 minuter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration