Lindsbergsgatan 10 B

Lindsbergsgatan 10 B

Slutpris

2 200 000 kr


Sommarro— Uppsala

Lindsbergsgatan 10 B


Slutpris
2 200 000 kr

Sommarro— Uppsala

2,5:a med gavelläge och öppen spis!

Nu finns tillfälle att förvärva denna fina 1:a med balkong i omtyckta och naturnära Sommarro! Här bor ni i en vacker del av Uppsala med Stadsskogen runt hörnet i lummiga och grönskande kvarter.
Bostadsrätten erbjuder välkomnande hall med gott om plats för förvaring av ytterplagg, I hallen har en f d garderob gjorts om till en praktisk kontorshörna. Det stilrena, helkaklade badrummet har mosaik på golvet och stamrenoverades 2007. Badrummet är utrustad med WC, dusch, handfat med spegel, handduktstork och tvättmaskin. Köket har laminatgolv och målade/tapetserade väggar samt matplats vid fönstret. Vitvarorna går i vitt och här finns kombinerad kyl/frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin samt inbyggd mikro. Sovrummet har trägolv, målade/tapetserade väggar och förvaringsmöjligheter i form av linneskåp och förvaringsutrymme bakom draperi. Halvrummet som har parkettgolv och målade väggar har ett vackert burspråksfönster, vilket ger ett fint ljusinsläpp och bidrar till en fin atmosfär i bostadsrätten. Vardagsrummet som har ett fint samband med halvrummet har oljat ekparkettgolv och tapetserade väggar. I vardagsrummet finns också den öppna spisen och utgången till balkongen.

I månadsavgiften ingår värme, kall-/och varmvatten samt grundutbud kabel-TV via ComHem. I föreningen finns gemensamma utrymmen som garage, p-platser, tvättstugor, torkrum, cykelförråd och hobbyrum samt gemensam grillplats. Bostadsrätten disponerar över 2 förråd.

På kort gångavstånd finner ni Stadsskogens elljusspår, busshållplats, fotbollsplaner, gym, pizzeria-/och sushirestaurang samt Västertorg med mataffärer, bank och vårdcentral. Många som bor i området uppskattar även närheten till den vackra Hågadalen samt att kunna ta cykeln in till stadskärnan på 10-15 minuter.

Välkommen på visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 401 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.