Lings väg 76

Lings väg 76

Slutpris

1 575 000 kr


Löten— Uppsala

Lings väg 76


Slutpris
1 575 000 kr

Löten— Uppsala

Vackert lugnt skyddat läge!

Vid och vacker utsikt från översta våningen med balkong i söderläge mot slottet och domkyrkan i hus med hiss. Mycket praktisk och funktionell planlösning som nästan skulle kunna klassas som 2 rum och kök. Direkt i hallen finns en praktiskt klädkammare/förråd. Köket är fullstort där ett matbord kan rymma 4-6 personer trots att ett mindre sovrum/sovalkov avdelats. Dessutom finns ett badrum och ett vardagsrum med balkong. Ostört läge intill von Bahrska häcken, helt avskärmat från biltrafik. Alldeles intill ligger Heidenstams torg med ICA-butik, apotek, gym, frisörsalong restaurang mm. Med samma närhet ligger friluftsområdet Röbo med elljusspår och fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar. Till centrum kommer man lätt på 10 min med cykel eller med buss som har täta förbindelser. För den som öskar snabbt tillträde går det att ordna.


Boarea
46.5 kvm
Avgift
3 002 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.