Sök Meny
Såld

Uppsala - Löten / Lings väg 76

Vackert lugnt skyddat läge!

Vid och vacker utsikt från översta våningen med balkong i söderläge mot slottet och domkyrkan i hus med hiss. Mycket praktisk och funktionell planlösning som nästan skulle kunna klassas som 2 rum och kök. Direkt i hallen finns en praktiskt klädkammare/förråd. Köket är fullstort där ett matbord kan rymma 4-6 personer trots att ett mindre sovrum/sovalkov avdelats. Dessutom finns ett badrum och ett vardagsrum med balkong. Ostört läge intill von Bahrska häcken, helt avskärmat från biltrafik. Alldeles intill ligger Heidenstams torg med ICA-butik, apotek, gym, frisörsalong restaurang mm. Med samma närhet ligger friluftsområdet Röbo med elljusspår och fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar. Till centrum kommer man lätt på 10 min med cykel eller med buss som har täta förbindelser. För den som öskar snabbt tillträde går det att ordna.

Sponsrade länkar
Uppsala / Löten
Lings väg 76
Slutpris: 1 575 000 kr
Boarea: 46,5 kvm
Avgift: 3 002 kr/mån
Driftkostnad: 336 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Lings Väg