Lings väg 57

Lings väg 57

Slutpris

1 995 000 kr


Löten— Uppsala

Lings väg 57


Slutpris
1 995 000 kr

Löten— Uppsala

Nyrenoverat kök och tillgång till två uteplatser!

Varmt välkommen till grönskande Ling och denna stilrena och mycket trivsamma lägenhet med renoverat kök från 2017 och tillgång till två uteplatser!

Bekvämt belägen i markplan finns här 69,5 välplanerade kvadratmeter med ett fint läge i området. Vid ingången till bostaden finns en stenbelagd uteplats där kvällssolen bäst kan njutas av. Uteplatsen på baksidan vetter mot föreningens grönyta, har sol under dagtid och erbjuder en rymlig altan i tryckimpregnerat virke samt en stenbelagd del. Här finns även utrymme för att sköta om egna odlingar!

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar sociala ytor att umgås på tillsammans med vänner och familj. Köket renoverades 2017 mycket stilfullt och erbjuder goda arbetsytor samt har ett fint ljusinsläpp via köksfönstret. Lägg därtill ett rymligt sovrum, badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring i klädkammare är denna lägenhet bara att flytta in och trivas i!

Som boende i barnvänliga och grönskande Brf Ling finns närservice via Heidenstamstorg med bl. a. ICA-butik, apotek och restaurang och här finns även förskolor och skolor. Det är ett bekvämt avstånd till Gränby Köpstad som erbjuder service och shopping. På ca 10 minuter nås City med cykel via fina cykelvägar alternativt med stadsbussen som avgår med täta mellanrum. Friluftsområdet Röbo ligger i närheten och erbjuder upplysta motionsspår samt fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar.


Boarea
69.5 kvm
Avgift
4 231 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2018-04-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.