Linnégatan 12

Linnégatan 12

Slutpris

3 500 000 kr


Centrum— Uppsala

Linnégatan 12


Slutpris
3 500 000 kr

Centrum— Uppsala

Centralt och ostört läge med Linnéträdgården som granne!

Alldeles invid Linnéträdgården ligger denna väldisponerade 3:a med stor balkong i sydvästläge. Lägenheten är belägen på våning 2 i fastighet från 2001 med hiss från markplan. Bostaden ger ett genomgående mycket fräscht intryck då samtliga ytskikt målades 2014. Samtliga rum är belägna mot innergården och från balkongen och samtliga rum har ni utsikt mot Domkyrkotornen, Linnéträdgårdens grönska och takåsar vilket ger en känsla av att befinna sig i anrika kvarter.

Lägenheten erbjuder en väl tilltagen hall som öppnar upp mot vardagsrum och kök. Från det stora vardagsrummet, där man ledigt får plats med både soffgrupp och matsalsdel, når man balkongen genom den helglasade balkongdörren. Köket ligger intill vardagsrummet och har en matplats för 4 personer invid fönstret. Köksinredning med luckor i bok och vita vitvaror såsom spishäll, spiskåpa, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin samt ugn och mikro i högskåp. Lägenheten har vidare två separata sovrum varav ett med en praktisk klädkammare. Det helkaklade rymliga badrummet rymmer både tvättmaskin, torktumlare och badkar.

Balkongen är hela 11 kvm till sin yta och med sol så gott som hela dagen och med dess rogivande utsikt blir detta en riktig oas!

Detta är en lägenhet för dig som inte vill göra avkall på allt vad staden har att erbjuda men ändå vill bo i en lugn miljö där möjlighet för återhämtning finns.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
4 183 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Linnégatan såldes av oss 2019-03-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Linnégatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.