Lugnvägen 12

Lugnvägen 12

Slutpris

6 000 000 kr


Norby— Uppsala

Lugnvägen 12


Slutpris
6 000 000 kr

Norby— Uppsala

Läget är helt enastående!

Unikt och idylliskt läge intill Hågadalen-Nåstens naturreservat! Här i den allra sydligaste delen av Norby är detta fina enplanshus med källare beläget. Den stora tomten ligger längst in i det lugna villaområdet och angränsar direkt mot det 17 kvadratkilometer stora naturreservatet. Närmast huset är det en vacker och välskött trädgårdstomt som i den bortre delen övergår i en skyddande naturtomt mot skogen. Mycket få villafastigheter förenar samma stadsnära läge med lika hög känsla av avskildhet och närhet till naturen.

Bostadens area är 125 m² på entréplan och 125 m² i källaren. Det vidbyggda garaget med förråd är på ca 33 m². Entréplanet har rymlig hall, stort vardagsrum, matsalsdel, arbetskök, tre sovrum, badrum och gäst-wc. Från matsalsdelen finns utgång till den drygt 30 m² stora altanen vilken till mer än hälften är inglasad och i vilken en kraftig vinraka växer med utbrett bladverk och rikligt med vindruvor. Källaren har gillestuga, flera förråd, tvättstuga, bastu, wc/duschrum, gästrum och ett allrum med groventré från garaget. Tomten är på hela 2150 m² och sträcker sig en bra bit in i skogen från kanten av den anlagda och vackra trädgården.

Fågelvägen är avståndet till Diamantens förskola ca 400 m, Malmaskolan (F-6) ca 850 m, Eriksbergsskolan (7-9) ca 2,2 km och Valsätraskolan (F-9) ca 1 km. Mindre än 1 km in mot centrum ligger Svamptorget med bla en välsorterad ICA-butik. Knappt 1½ km i sydlig riktning ligger Gottsunda centrum med mycket stort utbud av butiker och servicefunktioner. Skogsområdet intill huset är stort och har fina promenadstigar, elljusspår och vacker natur. Bortom skogsområdet breder den vackra Hågadalen ut sig med beteshagar och vandringsstråk. I dalgångens norra del finns den 3000 år gamla Hågahögen, i söder finns den höga klippan och fornborgen Predikstolen, väster om hela Hågadalen ligger den vidsträckta skogen Nåsten.

Mer information om skolor, naturområden mm går att få genom att klicka på markeringarna på drönarvyn nedan.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
123/123 kvm
Driftkostnad
42 089 kr/år
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Lugnvägen såldes av oss 2017-09-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lugnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.