Lugnvägen 12 / Norby / Uppsala

Läget är helt enastående!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea/biarea
125/125 kvm
Driftkostnad
42 089 kr/år
Tomtarea
2 150 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Lugnvägen såldes av oss 2017-09-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lugnvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt och idylliskt läge intill Hågadalen-Nåstens naturreservat! Här i den allra sydligaste delen av Norby är detta fina enplanshus med källare beläget. Den stora tomten ligger längst in i det lugna villaområdet och angränsar direkt mot det 17 kvadratkilometer stora naturreservatet. Närmast huset är det en vacker och välskött trädgårdstomt som i den bortre delen övergår i en skyddande naturtomt mot skogen. Mycket få villafastigheter förenar samma stadsnära läge med lika hög känsla av avskildhet och närhet till naturen.

Bostadens area är 125 m² på entréplan och 125 m² i källaren. Det vidbyggda garaget med förråd är på ca 33 m². Entréplanet har rymlig hall, stort vardagsrum, matsalsdel, arbetskök, tre sovrum, badrum och gäst-wc. Från matsalsdelen finns utgång till den drygt 30 m² stora altanen vilken till mer än hälften är inglasad och i vilken en kraftig vinraka växer med utbrett bladverk och rikligt med vindruvor. Källaren har gillestuga, flera förråd, tvättstuga, bastu, wc/duschrum, gästrum och ett allrum med groventré från garaget. Tomten är på hela 2150 m² och sträcker sig en bra bit in i skogen från kanten av den anlagda och vackra trädgården.

Fågelvägen är avståndet till Diamantens förskola ca 400 m, Malmaskolan (F-6) ca 850 m, Eriksbergsskolan (7-9) ca 2,2 km och Valsätraskolan (F-9) ca 1 km. Mindre än 1 km in mot centrum ligger Svamptorget med bla en välsorterad ICA-butik. Knappt 1½ km i sydlig riktning ligger Gottsunda centrum med mycket stort utbud av butiker och servicefunktioner. Skogsområdet intill huset är stort och har fina promenadstigar, elljusspår och vacker natur. Bortom skogsområdet breder den vackra Hågadalen ut sig med beteshagar och vandringsstråk. I dalgångens norra del finns den 3000 år gamla Hågahögen, i söder finns den höga klippan och fornborgen Predikstolen, väster om hela Hågadalen ligger den vidsträckta skogen Nåsten.

Mer information om skolor, naturområden mm går att få genom att klicka på markeringarna på drönarvyn nedan.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration