Luthagsesplanaden 28 B / Luthagen / Uppsala

Inbjudande gavelvåning om 127 kvm med 3 rum i fil och öppen spis!

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea
127 kvm
Avgift
6 512 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-03-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2017-03-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inbjudande våning om 127 kvm med 3 vackra rum i fil!

Med eftertraktat läge ligger denna väldisponerade och nyrenoverade (2015) gavelvåning med balkong i två väderstreck. Generös takhöjd och underbart ljusinsläpp genom stora fönster.
Bostaden är fördelad på 4 rok (ursprungligen 5 rok) och inrymmer tre vackra rum i fil, varav vardagsrummet har öppen spis och gott om utrymme för såväl soffgrupp som matsalsbord samt en vacker fiskbensparkett. Intill vardagsrummet ett allrum med gavelfönster. Bostaden har idag 2-3 sovrum. Ljust, påkostat kök med komplett maskinell utrustning, samt stor kökshalvö. Rymligt stilrent badrum och separat gäst-wc. Bostaden har genomgående vackra trägolv och ljus färgsättning på väggar.

Flytta till Brf Neptunus som är en mycket bra förening med en välskött fastighet. Många renoveringar har utförts under åren med bland annat stamrenovering 2014 och takrenovering 2011. I månadsavgiften om 6 512 kr ingår värme, vatten, kabel-TV samt två vindsförråd och ett källarförråd.

Här bor ni i eftertraktat område mitt i Luthagen med bekvämt promenadavstånd till city och Uppsala Resecentum. Välsorterade mataffärer finns inom 5 min promenadavstånd. Goda busskommunikationer och förskolor och skolor finns i de närmaste kvarteren!

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration