Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Luthagsesplanaden 28 B

Inbjudande gavelvåning om 127 kvm med 3 rum i fil och öppen spis!

Inbjudande våning om 127 kvm med 3 vackra rum i fil!

Med eftertraktat läge ligger denna väldisponerade och nyrenoverade (2015) gavelvåning med balkong i två väderstreck. Generös takhöjd och underbart ljusinsläpp genom stora fönster.
Bostaden är fördelad på 4 rok (ursprungligen 5 rok) och inrymmer tre vackra rum i fil, varav vardagsrummet har öppen spis och gott om utrymme för såväl soffgrupp som matsalsbord samt en vacker fiskbensparkett. Intill vardagsrummet ett allrum med gavelfönster. Bostaden har idag 2-3 sovrum. Ljust, påkostat kök med komplett maskinell utrustning, samt stor kökshalvö. Rymligt stilrent badrum och separat gäst-wc. Bostaden har genomgående vackra trägolv och ljus färgsättning på väggar.

Flytta till Brf Neptunus som är en mycket bra förening med en välskött fastighet. Många renoveringar har utförts under åren med bland annat stamrenovering 2014 och takrenovering 2011. I månadsavgiften om 6 512 kr ingår värme, vatten, kabel-TV samt två vindsförråd och ett källarförråd.

Här bor ni i eftertraktat område mitt i Luthagen med bekvämt promenadavstånd till city och Uppsala Resecentum. Välsorterade mataffärer finns inom 5 min promenadavstånd. Goda busskommunikationer och förskolor och skolor finns i de närmaste kvarteren!

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen
Luthagsesplanaden 28 B
Slutpris: 4 600 000 kr
Boarea: 127 kvm
Avgift: 6 512 kr/mån
Driftkostnad: 1 049 kr/mån
Rum: 4,5 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Luthagsesplanaden