Luthagsesplanaden 9 A / Luthagen / Uppsala

*VÄLDISPONERAD MINI 2:A HÖGST UPP MED HISS OCH BALKONG*

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 545 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Främre Luthagen ett stenkast från City ligger denna ljusa och välplanerade mini 2:a högst upp i huset med balkong mot innergården. Välkomnande och ljus hall med bra förvaring genom garderober och överskåp. Stamrenoverat badrum med möjlighet att sätta in tvättmaskin. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stora fönster och utgång till balkong i sydost med lugnt läge mot grönskande innergård. Sovrum med plats för säng och skrivhörna. Hiss finns.

Här bor ni i ett centralt men lugnt och trivsamt läge med promenadstråk längs Fyrisån och gångavstånd till restauranger, livsmedelsaffärer, Domkyrkan och Saluhallen. Närhet till Ekonomikum och andra av Universitetets institutioner.

RING TORBJÖRN FRYLÉN 0708-126023 FÖR VISNING

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration