Luthagsesplanaden 12 B

Luthagsesplanaden 12 B

Slutpris

3 495 000 kr


Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 12 B


Slutpris
3 495 000 kr

Luthagen— Uppsala

Påkostat boende med tillgång till garageplats!

Här finns möjligheten att förvärva en påkostad och bra planerad bostad - här det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo! Denna trerummare är genomgående renoverad 2018 och erbjuder ett boende av hög klass. Den optimala planlösningen fördelar sig på ett smakfullt kök, lyxigt
badrum med hotellkänsla, två sovrum och allrum med utgång till inglasad balkong. Smarta förvaringslösningar finns i bostaden och i de två förråd som lägenheten disponerar över.

Bostadsrättshavaren av denna lägenhet får direkt tillgång till garageplats till en förmånlig kostnad. Bostaden ligger bekvämt en halvtrappa upp, men nås också utan trappor från innergården.

BRF Åsvid är en skuldfri och välskött förening med en avgift om 2188 kronor, där värme, varm- och kallvatten samt bostadsrättstillägg ingår. Här får du tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, hobbyrum, cykelrum, garage, soprum och lusthus. Som medlem i Åsvid är du dessutom del av en förening med långsiktig plan för framtida förbättringar.

I Främre Luthagen har ni som boende nära till det mesta som kan behövas! Med endast några minuters promenadavstånd nås ICA Luthagen Livs, en välsorterad livsmedelsbutik med populära chark- och delikatessdiskar. Vidare på Sysslomansgatan startar ett stråk av välbesökta restauranger och caféer för alla olika tillfällen. För studenten ligger Ekonomikum nära och på ett bekvämt gångavstånd från bostaden nås många av Universitetets nationer. Det är goda kommunikationer längs Luthagsesplanaden med stadsbuss 5 som trafikerar bl. a. till Centralstationen, men även med regionbussarna till bl. a. Enköping och Västerås. Mycket fina promenadstråk erbjuds längs Fyrisån!


Boarea
87.9 kvm
Avgift
2 188 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.